24-02-2015, 02:38 AM
(23-02-2015, 11:45 AM)'mina_kh' نوشته: دوستان من پاسپورتم کمتر از دو سال وقت داره. با توجه به اینکه ویزای مالتیپل دو ساله هست، ایا نیازی به دوباره گرفتن پاسپورت هست؟
یا اینکه میشه بعد گرفتن ویزا، دوباره اونو تو پاس جدید بزنن؟
با سپاس
اعتبار ویزا و اعتبار پاسپورت، دو موضوع کاملا جدا از هم هستند. ابتدا اینکه زمانی که درخواست ویزا میدید، پاسپورت شما حداقل باید 6 ماه از زمان اعتبارش باقی مونده باشه، بعد از دریافت ویزا هم، اگر اعتبار پاسپورت شما تموم شد و پاسپورت جدید رو دریافت کردید، پاسپورت حاوی ویزا به شما برگردونده خواهد شد، یعنی شما برای ورود به امریکا، هر دو پاسپورت (هم پاسپورت حاوی ویزا و هم پاسپورت جدید) رو باید همراه داشته باشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.