(27-07-2013, 01:42 PM)'sarazarin' نوشته: سلام
بنده پذیرش دانشگاه کلاسهال دارم و پذیرش مشروط با نمره زبان حداقل سطح B1 رو برای من درخواست کرده اند، دیروز در ازمون گوته سفارت شرکت کردم و نتونستم قبول شم، ضمناً ازمون بعدی 22 شهریور می باشد که متاسفانه من 6 شهریور وقت مصاحبه دارم.
می خواستم بدونم ایا شما اطلاع دارید که سفارت بهم وقت کافی میدهد که نمره خودم رو جبران کنم و برای انها بیارم؟
و ایا با مدرک A2 سفارت قبول می کنند که بهم ویزا بدهند یا خیر؟
دوست عزیز، ضمن عرض خوش امدگویی به شما
من تجربه 2 تا ازدوستانم رو خدمت شما بیان میکنم، دوستان من هم پذیرشهایی از بوخوم و هانوفر داشتند و دانشگاه از انها مدرک B1 درخواست کرده بود با مراجعه به سفارت و تماس با اقای مالکی تونستند وقت خودشان رو به تعویق بندازند و در ازمون بعدی شرکت کنند. و نمره لازم رو بدست اورند. اما خودم هم شاهد این بودم پارسال بچه ها با مدرک A2 هم از سفارت ویزا گرفته بودند در حالی که در نامه پذیرش ازشون نمره B1 خواسته بود زیرا برای جبران اون نمره باید در کلاسهای تست داف در المان شرکت کنند تا نمره مد نظر رو بیارن.
ازاد اندیش باشی
من تجربه 2 تا ازدوستانم رو خدمت شما بیان میکنم، دوستان من هم پذیرشهایی از بوخوم و هانوفر داشتند و دانشگاه از انها مدرک B1 درخواست کرده بود با مراجعه به سفارت و تماس با اقای مالکی تونستند وقت خودشان رو به تعویق بندازند و در ازمون بعدی شرکت کنند. و نمره لازم رو بدست اورند. اما خودم هم شاهد این بودم پارسال بچه ها با مدرک A2 هم از سفارت ویزا گرفته بودند در حالی که در نامه پذیرش ازشون نمره B1 خواسته بود زیرا برای جبران اون نمره باید در کلاسهای تست داف در المان شرکت کنند تا نمره مد نظر رو بیارن.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public