09-09-2018, 09:57 PM
لطفا جواب بدين
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
|
10-09-2018, 08:11 PM
قاعدتا باید بشه چون برای همسر شهروندان آمریکا فرآیندش سه ساله هست. پس اگر بتونید ثابت کنید که وضعیت تون به روز شده قاعدتا زمان های جدید باید اعمال بشه. بهتره از خود اداره مهاجرت هم بپرسید.
(09-09-2018, 09:11 AM)Iman_gem2000 نوشته: سلام من از طريق همسرم وارد امريكا شدم و يكسال بعد از همسرم به دبيل حضور فيزيكي كه بايد ميداشتم گرين كارت گرفتم امسال٢٠١٨ همسرم سيتيزن امريكا شد و من متقابلا بايد يكسال ديگه صبر كنم،. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
20-09-2018, 10:17 PM
من و همسرم در ایران ازدواج کردیم، الان ساکن امریکا هستیم و گرین کارت داریم. آیا برای دریافت شهروندی امریکا نیاز هست که ازدواج خود را در امریکا ثبت کنیم؟
24-09-2018, 09:11 AM
(20-09-2018, 10:17 PM) نوشته: من و همسرم در ایران ازدواج کردیم، الان ساکن امریکا هستیم و گرین کارت داریم. آیا برای دریافت شهروندی امریکا نیاز هست که ازدواج خود را در امریکا ثبت کنیم؟ خیر، نیازی به ثبت ازدواج در امریکا ندارید. ترجمه رسمی سند ازدواج ایران کافی است.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
29-09-2018, 09:55 PM
سلام من ایا بعد از مرحله انگشت نگاری می شه به مدت ۱ ماه خارج شد از امریکا ؟ با توجه به اینکه مرتب مکاتبات چک شود
01-10-2018, 06:06 AM
(29-09-2018, 09:55 PM) نوشته: سلام من ایا بعد از مرحله انگشت نگاری می شه به مدت ۱ ماه خارج شد از امریکا ؟ با توجه به اینکه مرتب مکاتبات چک شود میشه خارج شد، اما بعدا در مرحله نهایی دوباره از شما پرسیده میشه که سفرهایی که بعد از پر کردن فرمها انجام دادید رو بنویسید. به همین خاطر اگر احیانا انجام سفرها شرایط دریافت شهروندی رو از بین میبره (که البته احتمالش خیلی ضعیفه) سفر رو انجام ندید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
14-11-2018, 07:58 PM
با سلام من پنج سال از گرين كارتم ميگذره و هربار ايران اومدم هم با پاسپورت سفيد كمتر از يكسال بوده الان دو سال پر شده كه امريكا بودم و الن هم دوباره بعد ٥ ماه دارم برميگردم امريكا و ٦ ماه ميمونم ميخواستم بدونم كي ميتونم اقدام كنم براي سيتيزني؟
15-11-2018, 01:30 AM
با این شرایط وقتی مجموع مدت حضورتون به دو سال و نیم برسه می تونید اقدام کنید یعنی بعد از گذر این شش ماه. به شرطی که افسر ایرادی به طولانی بودن وقفه هایی که نبودین نداشته باشه و حضورتون پیوسته به حساب بیاد، نباید مشکلی باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
16-11-2018, 01:20 AM
با سلام من گرين كارت دارم و زمانم هم نزديكه پر شدنه ولي ٣٠ ماه خارج از امريكا بودم تو ٥ سال گذشته ايا اين يعني نميتونم براي سيتيزني اقدام كنم اگر نه چيكار بايد بكنم؟
17-11-2018, 02:13 AM
می بایست انقدر بمونید که وقتی به ۵ سال گذشته نگاه می کنید دست کم ۳۰ ماه (دو سال و نیم) حضور داشته باشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
|
|