25-02-2019, 08:10 AM
(25-02-2019, 03:25 AM) نوشته: ممنون از کمک هاتون.
سوال من شاید یمقدار فرق داشته باشه با بقیه! من از طریق پناهندگی گرین کارت خود را گرفتم و ماه دیگه میتونم برای شهروندی اقدام کنم. من با توجه به مشکلاتم بدون پاسپورت از ایران خارج شدم ولی الان برای سفر به ترکیه احتیاج به پاسپورت دارم. سوال من این است که اگر من پاسپورت ایران رو دریافت کنم، آیا مشکلی برای سیتیزن شیپی ام ایجاد میشه یه نه؟ ممنون
شما اگر اقدامی انجام بدید که نشون بده دلایل شما برای دریافت پناهندگی واقعی نبوده، نه تنها برای شهروندی شما میتونه مشکل ایجاد کنه، حتی ممکنه گرین کارت شما رو هم ازتون بگیرند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.