20-05-2015, 07:05 PM
دوستان این خبر راسته که گذاشتن وثیقه 15 میلیونی برای خروج از کشور واسه دانشجوهایی که برای مقطع بالاتر برای خارج از کشور اقدام می کنن کنسل شده؟ و به جاش سند ملکی باید بزارن؟ کسی اطلاع داره؟
مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا
|
20-05-2015, 07:05 PM
دوستان این خبر راسته که گذاشتن وثیقه 15 میلیونی برای خروج از کشور واسه دانشجوهایی که برای مقطع بالاتر برای خارج از کشور اقدام می کنن کنسل شده؟ و به جاش سند ملکی باید بزارن؟ کسی اطلاع داره؟
20-05-2015, 08:05 PM
(20-05-2015, 07:05 PM)'reza_17173' نوشته: دوستان این خبر راسته که گذاشتن وثیقه 15 میلیونی برای خروج از کشور واسه دانشجوهایی که برای مقطع بالاتر برای خارج از کشور اقدام می کنن کنسل شده؟ و به جاش سند ملکی باید بزارن؟ کسی اطلاع داره؟ بر اساس سایت رسمی فعلاً همان قوانین قبلی پابرجاست. مگر اینکه سایت آپدیت نشده باشه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
20-05-2015, 09:53 PM
(20-05-2015, 08:05 PM)'Andre' نوشته: می بخشین توی این لینک که حرفی از خروج دانشجوهایی که برای مقطع بالاتر از دانشگاه های خارج پذیرش گرفتن نیومده!
اون پایین هم که وثیقه 15 میلیونی رو گفته مربوط به نخبگان هستش که.
08-06-2015, 12:48 PM
باسلام : لطفا برای خروج از کشور پسرم که دانشجوست به دوبی مبلغ ودیعه چقدر است و همچنین باید مبلغ ودیعه نقد باشد یا بصورت چک یا سفته یا سند ملک هم قبول است ممنون میشوم توضیح دهید
05-08-2015, 07:50 PM
سلام دوستان
بعد از گرفتن مجوز خروج از کشور برای تحصیل در آمریکا فقط حق سفر به آمریکا رو داریم؟ منظورم اینه که قبل از پرواز مقصدمون رو چک می کنن؟ اگه جواب مثبته با توجه به اینکه برای گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا باید به یکی از سفارت های این کشور در یکی از کشورهای همسایه (مثلا سفارت آمریکا در ترکیه) مراجعه کنیم چه راهی وجود داره؟
05-08-2015, 08:50 PM
(05-08-2015, 07:50 PM)miladr نوشته: سلام دوستان بعد از گرفتن پذیرش از دانشگاه باید وقت سفارت بگیرین و برین مصاجبه واسه ویزا برای ورود به حاک هر کشور یا باید ویزا بگیری یا باید کشورت با اون کشور روادید آزاد داشته باشه فکر کنم جواب این سوالتون خیلی روشنه خواهشا فروم ها رو به دقت مطالعه فرمایید همه چیز توضیح داده شده موفق باشید ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
06-08-2015, 12:05 AM
(05-08-2015, 08:50 PM)nader نوشته: بعد از گرفتن پذیرش از دانشگاه باید وقت سفارت بگیرین و برین مصاجبه واسه ویزا نادر گرامی ممنون از پاسختون چون در صفحات قبلی در مورد خروج از کشور (با وثیقه 15 میلیونی) بحث شده بود من تصور کردم نیازی به اشاره به این مورد نیست. سوال من دقیقا در این مورد بود که بعد از اینکه با وثیقه 15 تومنی مجوز خروج از کشور رو به مقصد کشور خاص مثلا آمریکا گرفتیم (ظاهرا در نامه ی وزارت علوم به نظام وظیفه کشور مقصد مشخص میشه) قط حق سفر به آمریکا رو داریم؟ قبل از پرواز چک می کنن که مقصد ما کجاست؟ اگه اینطور باشه که برای دریافت ویزای تحصیلی که نمی تونیم از کشور (مثلا به مقصد آنکارا یا دبی برای رفتن به سفارت) خارج بشیم. اونوقت تکلیف چیه؟ عذر می خوام که قبلا پرسشم واضح نبود.
06-08-2015, 12:26 AM
(06-08-2015, 12:05 AM)miladr نوشته: نادر گرامی خواهش میکنم بیبینید 2تا مسئله هست 1-نظام وظیفه در این مورد شما فقط با کشور خودت و فقط به یک دلیل اونم خروج از مرز رایزنی داری 2-ویزا که شما میری مصاجبه و ویزا میگیری و فقط رایزنی با کشور مفضد جالا بحث خروج و وثیقه چیز دیگس که در فرم ها کلمل بجث شده مطالعه کنید اگه سوالی بود بنده در خدمتم ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
06-08-2015, 01:01 AM
(06-08-2015, 12:26 AM)nader نوشته: خواهش میکنم ارادتمندم دقیقا مشکل من با کشور خودم هست. فرض بفرمایید من شنبه صبح نامه ی پذیرش رسمی دانشگاه مورد نظرم در آمریکا رو بردم وزارت علوم، اونها هم به نظام وظیفه نامه زدند که دانشگاه (آمریکایی) مورد نظر من تایید شده و من هم 15 تومن وثیقه گذاشتم و از نظام وظیفه مجوز خروج از کشور (فقط به مقصد آمریکا) رو گرفتم، مدارک دانشگاه رو هم آزاد کردم و الان آماده میشم که برم آنکارا و از سفارت آمریکا ویزای تحصیلی بگیرم. سوالم اینه که چطور امکان داره بتونم به ترکیه سفر کنم در حالی که من از نظام وظیفه فقط مجوز خروج از کشور به مقصد آمریکا رو گرفتم؟ در فرودگاه و هنگام خروج مشکلی پیش نمیاد؟ اصلا تا چند مرتبه میشه از کشور خارج شد؟ این سایت که هیچی، سایت نظام وظیفه هم هیچی، من کل اینترنت رو زیر و رو کردم اما جواب این رو نگرفتم.
06-08-2015, 01:28 AM
(06-08-2015, 01:01 AM)miladr نوشته: ارادتمندم دوست عریر شما وقتی پاسپورت میگیری به همه جا میتونی سفر کنی تو وقتی وزارت علوم برات نامه میزنه میری نظام وظیفه وثیقه میداری و پاسپورت میکیری و اجازه خروج از کشور حواهی داشت هیچکی گماریده نشده برای اینکه ننبای شکا باشه تا شما را تا آمریکی فالو کنه تو بعدش آزاد خواهی بود تا اینکه سنوات نظام وظیفت تموم بشه یا بخوای برای تمدیدش بری نظام وظیفه موفق باشید ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
|
|