26-08-2017, 10:46 PM
من فردا روز اول خدمتم هست در صورتی ک نتیجه دکترت امده و من قبول شدم
الان باید چیکار کرد؟؟؟
الان باید چیکار کرد؟؟؟
مرخصی تحصیلی و انجام مابقی خدمت
|
26-08-2017, 10:46 PM
من فردا روز اول خدمتم هست در صورتی ک نتیجه دکترت امده و من قبول شدم
الان باید چیکار کرد؟؟؟
02-09-2017, 12:33 AM
سلام من سرباز مرزبانی و دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه الان میخوام برم سربازی میخواستم بدونم میشه یگانم عوض بشه سپاه یا ارتش( اخه همون دوره ما یک نفر بود که اونم دانشگاه قبول شده بود اما انصراف داده بود قبلا تو ارتش بود اومده بود مرزبانی) از منم امکان داره که تغییر کنه
04-09-2017, 01:58 PM
سلام،
من یکی از دوستام الان داره آموزشی سربازی رو میگذرونه. نتایج ارشد اومده و قبول شده (سراسری روزانه). ولی چون نمیتونه مرخصی بگیره من دنبال کاراشم. به یکی از دوستام گفتم بره یه نامه از دانشگاه بگیره مبنی بر اینکه این قبول شده و ترخیصش کنن. اونم گرفت و برام پست کرد. الان که بالای نامه رو میبینم، نامه به معاونت نظام وظیفه همون استان محل قبولی ارشد نوشته شده و نه محل پادگانی که الان داره خدمت میکنه. یعنی اول نامه باید میرفته نظام وظیفه همون استان قبولی؟ نمیشه مستقیم برد پادگان یا مثلاً پلیس +10؟ ممنون دوستان.
04-09-2017, 07:33 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2017, 07:33 PM توسط automotive.)
@raminz
سلام پادگان مجری قانون است و نمیتواند به خودی خود قانون تعیین و اجرا کند. بله, نامه را به نظام وظیفه ببرید و موضوع را پیگیر باشید. برای اطمینان بیشتر از پلیس +10 نیز سوال کنید پی نوشت: اگر اشتباهی شده لطفا دوستان اصلاح کنند. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
04-09-2017, 07:46 PM
(04-09-2017, 07:33 PM)automotive نوشته: @raminz مرسی. فقط یه چیزی همون نظام وظیفه حوزه دانشگاه قبولی؟ یا هر نظام وظیفه ای میشه؟ آخه من نمیفهمم وقتی اونجا نه زندگی کرده، نه درس خونده و نه سرباز بوده چرا نامه به اونجا نوشته شده؟
04-09-2017, 07:57 PM
@raminz
خواهش میکنم. هر فرد Male ایرانی که به 18 سالگی تمام میرسد در نظام وظیفه بر روی کد ملی او وضعیت به مشمول و ممنوعالخروخ بودن تغییر پیدا میکند، چون این سیستم سراسری است (سیستم کد ملی)، از هر نقطهای و هر سازمانی که بتواند وضعیت شما را از مشمول به در حال تحصیل تغییر بدهد، میتوان این اقدام را صورت داد. پادگان به این سیستم دسترسی ندارد و عرض کردم برای اطمینان بیشتر از پلیس +10 سوال کنید، اما یقینا آنها روال عجیپ و پیچیده اداری سازمان خود را بهتر از من و شما میدانند، خوشبختانه دفاتر پلیس +10 به فراوانی در هر دیاری یافت میشود و قطعا سازمان نظام وظیفه راه گشا خواهد بود. پی نوشت: اطلاعات بنده بیشتر از دیدهها و شنیدهها است و نه از طریق سیستم. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
20-09-2017, 03:20 PM
سلام
من دانشگاه ملی کاردانی اخراج شدم.گفتم ببینم میشه در حین خدمت کنکور بدم قبول شم به تحصیلم ادامه بدم
19-12-2017, 02:06 PM
سلام دوست عزيز من ١٤ ماه خدمت كردم و دوره آموزشي رو گذروندم بعدش ارشد قبول شدم و الان فارق التحصيلم براي ادامه خدمتم
١-مجدد بايد آموزشي برم؟ ٢-الباقي خدمتم تو همون يگان قبليم ميفتم؟ ٣-بحث درجه م به چ شكل هستش؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين خيلي حرف و حديث زياده
19-12-2017, 04:04 PM
(20-09-2017, 03:20 PM) نوشته: سلام سلام بله امکان این موضوع وجود دارد. (19-12-2017, 02:06 PM) نوشته: سلام دوست عزيز من ١٤ ماه خدمت كردم و دوره آموزشي رو گذروندم بعدش ارشد قبول شدم و الان فارق التحصيلم براي ادامه خدمتم سلام 1. خیر 2. با مدرک جدید محاسبه میشود، حتما مدرک خود را اعلام کنید. 3. با مدرک ارشد درجه شما انتخاب میشود. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
06-01-2018, 11:26 PM
سلام
من یکبار دانشگاه ازاد انصراف دادم و مجدد و بدون تاخیر وارد دانشگاه غیر انتفاعی شدم حالا اگه دوباره انصراف بدم و بدون اینکه تاخیر بکنم دفترچه سربازی پر کنم و برم سربازی اگه ضمن خدمت ازمون سراسری شرکت کنم و درمقطع کارشناسی یا بالاتر پذیرفته شم میتونم از سربازی ترخیص بشم یا خیر؟ |
|