20-01-2014, 11:33 PM
(19-01-2014, 06:22 PM)'galin01' نوشته: سلام.
من با مدرک کاردانی به خدمت رفتم و آموزشی رو تموم کردم و بعدش کارشناسی قبول شدم و مرخصی تحصیلی گرفتم یه چند تا سوال داشتم:
1-آیا بعداز دانشگاه تموم شدن امکان داره که محل خدمتیم عوض شه.من آموزشی ارتش رو تموم کردم.
2-آیا این درجه من بالاتر میره آخه من با کاردانی که بودم گروهبان یک بودم..میخواستم ببینم با کارشناسی درجم بالاتر میره یا نهه
3-بعد اینکه به گفته دوستان گفته که فقط یه بار میتونی از خدمت ترخیص بشی...یعنی چی؟؟آیا این حرف درسته؟؟من میخوام بعد از کارشناسی کنکور ارشد بدم و همون موقع دفترچه بفرستم تا جواب ارشد بیاد..آیا من میتونم اگه به خدمت رفتم و در حینش ارشد قبول شدم برگردم یا نه...من یه بار واسه کارشناسی از خدمت ترخیص شدم..
آیا برای دومین بار برای ارشد امکان داره یا نه؟؟
1- همونجور که در ارسال های پیشین هم اشاره شده، ارگان خدمتی شما یکسان خواهد بود (ارتش) ولی محل خدمت در اکثر موارد فرق خواهد کرد.
2- در دوره آموزشی هیچ سربازی، درجه نداره ولی بعد از اون با توجه به مدرک تحصیلی تون، به شما درجه خواهند داد.
3- این مورد رو (که فقط یک بار میتونی از خدمت ترخصی بشی) من به شخصه تا حالا نشنیدم ولی میدونم که شما هر زمان در طول خدمت که در دانشگاه پذیرفته بشی، میتونی از خدمت ترخیص شده و ادامه تحصیل بدید.
2- در دوره آموزشی هیچ سربازی، درجه نداره ولی بعد از اون با توجه به مدرک تحصیلی تون، به شما درجه خواهند داد.
3- این مورد رو (که فقط یک بار میتونی از خدمت ترخصی بشی) من به شخصه تا حالا نشنیدم ولی میدونم که شما هر زمان در طول خدمت که در دانشگاه پذیرفته بشی، میتونی از خدمت ترخیص شده و ادامه تحصیل بدید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.