(27-01-2015, 04:47 PM)'giga' نوشته: سلام. من یه سوال دارم. اگه مثلا ریپورت تافل و جی ار ای که قبل از امتحان تعیین می کنیم به دانشگاهی ارسال بشه اگه نمره مطلوب رو نگیریم و دوباره امتحان بدیم کدام ریپورت توسط ادمیشن کامیتی در نظر گرفته میشه؟ حالا اگه سال دیگه برای همون دانشگاهها اپلای کنیم ریپورت های امسالمون پاک میشه؟ ( ضمنا من در اون دانشگاهها اپلای نکردم و فقط پروفایل باز کردم). با تشکر
سلام
پروفایل در برخی سیستم های کامپیوتری بعد از مدتی خود به خود حذف میشه.مثلا کسانی که اپلای کردند اما هزینه رو پرداخت نکردند. این پروفایل ها معمولا بعد از مدتی مثلا چند ماه یا یکسال خود به خود حذف میشه. اصلا موردی نداره که نمره سابق شما رو بدونن. این خودش نکته مثبتیه اگر پیشرفت خوبی کرده باشید. پس دلیلی نداره سوابق شما باعث نگرانیتون بشه.
ارادت
پروفایل در برخی سیستم های کامپیوتری بعد از مدتی خود به خود حذف میشه.مثلا کسانی که اپلای کردند اما هزینه رو پرداخت نکردند. این پروفایل ها معمولا بعد از مدتی مثلا چند ماه یا یکسال خود به خود حذف میشه. اصلا موردی نداره که نمره سابق شما رو بدونن. این خودش نکته مثبتیه اگر پیشرفت خوبی کرده باشید. پس دلیلی نداره سوابق شما باعث نگرانیتون بشه.
ارادت
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull