08-05-2012, 10:26 AM
برای آخر شهریور که الان زوده وقتها رو باز کنن، ولی قطعاً باز می کنن. فقط باید گوش به زنگ باشید و به سایت زود زود سر بزنید تا وقت ها پر نشه.
مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS
|
08-05-2012, 10:26 AM
برای آخر شهریور که الان زوده وقتها رو باز کنن، ولی قطعاً باز می کنن. فقط باید گوش به زنگ باشید و به سایت زود زود سر بزنید تا وقت ها پر نشه.
08-05-2012, 01:08 PM
همونطور که گفتم با پروفایلی که تو ETS درست کردید باید هر از گاهی سر بزنید و ببینید.
Register/Order رو می زنید، بعد Toefl Test و بعد کشور ایران رو انتخاب می کنید، می تونید شهر رو انتخاب کنید یا انتخاب نکنید. بازه زمانی مورد نظرتون رو هم می دید، سرچ می کنه و بهتون می گه کجاها، چه زمانی خالی دارن. (14-04-2012, 10:50 PM)Pink Floyd نوشته: درودسلام در تکمیل صحبت های پینک فلوید عزیز من پروسه کامل تغییر مشخصات در ETS رو اینجا توضیح می دم: ابتدا باید یک ایمیل به نشانی TOEFLSupport4Iran@ets.org فرستاده بشه و در اون مشخصات کامل شامل: Full name ETS ID Registration number Date of birth Postal Address test date ذکر بشه و درخواست تغییر در مشخصات ثبت نامی (با ذکر دقیق اینکه می خواید چه بخشی از مشخصات شما آپدیت بشه) عنوان بشه. ظرف حداکثر 2-3 روز کاری پاسخی دریافت خواهید کرد که در اون از شما خواسته میشه که مدارکی شامل پاسپورت به همراه عکس واضح و یک نسخه از ایمیل درخواستتون رو ظرف حداکثر 3 روز به شماره 16102908972 فکس کنید. پس از طی این مراحل، تغییرات پروفایل طی مدت حداکثر 10 روز کاری اعمال خواهد شد.
26-06-2012, 12:40 PM
در پروفایلی که درست می کنیم اگه تو اسممون یا فامیلی خطای spelling باشه مشکلی هست؟
26-06-2012, 07:58 PM
(26-06-2012, 12:40 PM)rise نوشته: در پروفایلی که درست می کنیم اگه تو اسممون یا فامیلی خطای spelling باشه مشکلی هست؟اگر اسم کاربری باشه نه ولی اگر اسم اصلی شما در پروفایل باشه خوب بله! باید به روش بالا اصلاح کنید.
03-07-2012, 03:49 PM
دوستان عزیز،
1- چقدر بعد از خرید ووچر می توان با آن ووچر ثبت نام کرد؟ منظور این است که آیا ووچر پس از خرید، بلافاصله قابل استفاده است یا خیر؟ 2- می خواستم بدونم تا چند روز قبل از زمان امتحان فرصت ثبت نام هست؟ یعنی اگر تاریخ آزمونی 2 هفته دیگر باشد، می توانم اکنون برایش ثبت نام کنم؟ 3- چقدر طول می کشد تا نتایج آزمون اعلام شود؟ 4- نتایج آنلاین در چه آدرسی اعلام می شود؟ با تشکر
04-07-2012, 12:58 AM
(03-07-2012, 03:49 PM)fpazhoohi نوشته: دوستان عزیز،سلام دوست عزیز، 1- بلافاصله قابل استفاده است. در مورد مسائل مربوط به ووچر، به این تاپیک رجوع کنید. 2- فکر نمی کنم زمان خاصی مد نظر باشه، ولی واضح هست که هر چی به تاریخ امتحان نزدیک تر می شیم شانس خالی بودن جا کمتر هست. سوالات شماره 3 و 4 رو لطفاً در تاپیک مربوط به اونها مطرح کنید. با جستجو در انجمن ها می تونید تاپیک مناسب رو پیدا کنید. تاپیک های مرتبط با این سوالات در این انجمن واقع شده اند. موفق باشید.
25-09-2012, 10:20 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 25-09-2012, 10:21 PM توسط rasool.mazruee.)
با سلام به دوستان گل
راستش من میخواستم که واسه ماه دسامبر واسه آزمون تافل ثبت نام کنم، امروز تقریبا تصمیمم رو گرفتم که بیام و ببینم که کجاها و چه تاریخ هایی باز هستش، ولی متاسفانه تا تاریخ 22 دسامبر مثل اینکه همه جا در سراسر ایران پر هستش، واقعا باور نکردنی بود واسم، آخه چطور ممکنه تا سه ماه آینده همه مراکز پر شده باشن، کسی میتونه یه راه حلی واسه این قضیه برام پیشنهاد بده، تمام برنامه ریزی هام اینطوری داره به هم میخوره (25-09-2012, 10:20 PM)rasool.mazruee نوشته: سلام دوست من، با توجه به نزدیکی به شروع فصل پذیرش، متاسفانه تمامی مراکز پر شده اند. حالا شما میتونید چند کار انجام بدهید؛ 1- هر روز به سایت ETS مراجعه کنید و از طریق پروفایلتون چک کنید ببینید کسی امتحانش رو لغو کرده یا نه که شما بتونید سریع اون جا رو خریداری کنید. 2- من از تعدادی از دوستان شنیدم که در مراجعه حضوری که به سازمان سنجش داشته اند، سازمان گفته که با هماهنگی ETS قراره چند تا تاریخ جدید باز بشود که اگر خوش شانس باشید میتونید در این تاریخ ها ثبت نام کنید. البته معمولا این تاریخ ها در کسری از ثانیه پر میشود!!! 3- برای امتحان به یکی از کشورهای همسایه (ترکیه، ارمنستان، دبی، آذربایجان) مراجعه کنید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید. |
|