17-03-2012, 12:31 AM
(16-03-2012, 11:47 PM)Saeid نوشته: نظر شما در مورد ایجاد تاپیکی برای پیش بینی قیمت دلار و مشکلات تهیه و مسایل مربوط به اون چیه؟؟؟ تهیه دلار یکی از مشکلات اساسی اپلای هستشبه نظر من، ایجاد چنین تاپیکی هیچ تاثیری نخواهد داشت، از این لحاظ می گم تاثیر نداره چون در کشور عزیزمون، هیچ روند و مسیر مشخصی برای پیش بینی اقتصادی (و هیچ نوع پیش بینی دیگه!) وجود نداره!...
از دیدگاه مشکلات هم، ذکر مشکل بدون ارائه راه حل، به نظر من، مفید نخواهد بود ولی اگر در تاپیکی که در مورد مشکلات بحث میشه، در مورد bypass کردن مشکلات هم بحث بشه عالیه. خلاصه ببخشید که دخالت کردم در بین نظرات بزرگان فروم
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.