01-05-2012, 03:04 PM
(25-02-2011, 11:18 PM)studentz نوشته: سلام دوست عزیزسلام دوست عزیز
منظور از کتاب 1100 ;کتاب 1100 Words You Need to Know است، رنگ جلدش اول آبی بود، بعد قرمز و الان مشکی. که این کتاب با رنگ آبی در فایل پیوست ضمیمه شده است.
http://www.amazon.com/1100-Words-You-Nee...0812016203
فقط یک پیشنهاد دارم، وقتی کتاب verbal advantage را میخونید، خیلی مفید هست که از audio CD's آن استفاده کنید.
که با عضویت در این سایت میتونید دانلود کنید.
موفق باشید.
من برای vrbal advantage در سایتی که لینکش رو گذاشتین رفتم و بعد از ثبت نام تا این مرحله دنبال کردم ولی پولیه و نمیشه دانلود کرد هیچی! خودتون چطوری دانلود کردین؟ همه کتابهاش رو از آمازون لینک میده که!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم