21-11-2013, 10:18 PM
(21-11-2013, 09:41 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:علت اينكه دوستان كليه ي كتب رو خدمتتون گفتند اينه كه GRE آزموني نيست كه يك كتاب به تنهايي بتونه اون رو پوشش بده و تازه با خوندن خيلي از اين كتب باز هم به سطحي از اعتماد به نفس نمي رسيد كه قطعا آماده ايد. اما با توجه به محدوديت زماني شما اصلي ترين ها كه بايد حتما مرور شه از نظر من :
1100 لغت
ETS
Practice Book خود سازمان ETS
كتاب بارونز كه بخش رياضي كاملي داره
اگر برسيد تمرين هاي كتاب 5 پوندي منهتن.
اگر زمانتون بيش از اينها اجازه ميده :
Princeton
NOVA
Gruber
Kaplan
و ...
ضمنا فكر ميكنم خريد برخي از اينها از پرينتشون ارزون تر باشه . حتما بدون تحقيق اقدام به اينكار نكنيد. بارونز رو داشته باشيد براي خوندن راحت تريد چون ممكنه در هر حالتي بخواهيد ساعتها روش وقت بگذاريد.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
خیلی ممنون سایمون عزیز جوابتون واقعا کامل بود، من از اونجا که تو شهرستانم اکثرا کتاب فروشیا این کتابارو ندارن و مجبورم این کارو کنم متاسفانه!
پس من از 504 و 1100 شروع میکنم در کنارش EST رو میخونم و لغتای آخر کاپلان ،واسه ریاضی هم با توجه به اینکه رشتم عمرانه بارونز کافیه، در آخر هم تمرین و تست، 2-3 ماه دیگه هم تافل رو همزمان باهاش پیش میبرم،
فقط 2 تا سوال که این بحثو ببندیم:
1. با این لیست و با توجه به اینکه سطح زبانم خوبه (راحت فیلما رو میفهمم) میتونم نمره تاپی بگیرم؟
2.واسه قسمت writing منابع خاصی وجود داره ؟ یا فقط خوندن متون مختلف راهشه؟ (من یکم تو این قسمت ضعیفم!)
مرســـــــــــــــــــــــــــی
پس من از 504 و 1100 شروع میکنم در کنارش EST رو میخونم و لغتای آخر کاپلان ،واسه ریاضی هم با توجه به اینکه رشتم عمرانه بارونز کافیه، در آخر هم تمرین و تست، 2-3 ماه دیگه هم تافل رو همزمان باهاش پیش میبرم،
فقط 2 تا سوال که این بحثو ببندیم:
1. با این لیست و با توجه به اینکه سطح زبانم خوبه (راحت فیلما رو میفهمم) میتونم نمره تاپی بگیرم؟
2.واسه قسمت writing منابع خاصی وجود داره ؟ یا فقط خوندن متون مختلف راهشه؟ (من یکم تو این قسمت ضعیفم!)
مرســـــــــــــــــــــــــــی
! I Need Help Lads