22-01-2014, 03:53 PM
در واقع سطحم تقريبا متوسط هست پايينترم نميشه گف[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
|
22-01-2014, 03:53 PM
در واقع سطحم تقريبا متوسط هست پايينترم نميشه گف[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
(22-01-2014, 03:47 PM)'soniasa' نوشته: خواهش میکنم.
بله اون کتابی که اسمش رو گفتم دقیقا هر چهار مهارت رو تو خودش جا داده و بسیار مفیده. دوست عزیز بایدی در کار نیست بسته به توانایی و وقتتون و نمره دلخواه هم داره ولی من توصیه میکنم این کتاب رو سریعا بخونید و برید جلو و تمومش کنید تا وقت به کتابای دیگه و در نهایت به tpo برسه که خیلی مهمه امتحان ازمایشی شامل 31 امتحان فک کنم باشه که تو فروم هم هست. کتاب جلدش بنفش رنگه فقط اگه خریدید دقت کنید که توش اون پاراگرافهایی که HIGHLIGHT شده مشخص و واضح باشه که مشکلی ایجاد نکنه. ولی اگه از PC میخواین بخونین میتونین به راحتی کتاب رو دانلود کنین. همه جا هست همراه با فایل صوتیش. در ضمن بله اون سه کتاب یا 2 کتابی که اول گفتم رو هم سریع دست و پاشو ببندین و تمومش کنین جلد کتاب هم اینجا گذاشتم. در ضمن اینم واسه خاطر شما میتونی دانلود کنی http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...93#pid2393 بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
22-01-2014, 04:00 PM
(22-01-2014, 03:44 PM)'deadxxxqueen' نوشته: سلام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
22-01-2014, 04:08 PM
خب مسلما 4 سال واسه اين دو تا آزمون نميخونم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] روي هم اگه بخوام زبانمو كلا قوي كنم 4 سال وقت دارم به نظرم زمان زياديم نيستا
خوب چون من متوسط هستش زبانم! من فقط نميخوام چند ماهه بخونم. ميخوام آروم آروم جلو برم و مستمر
08-02-2014, 03:39 PM
سلام دوستان
فایلهایی با پسوند ogg رو با چی باز می کنید؟ (Track هستند) راستی نمونه writing های خوب تافل سایر دوستان که امتیاز خوبی گرفتند رو از کجا میشه در اختیار داشت؟ من رایتینگم زیاد جالب نیست و برای همین می خوام نمونه ها رو داشته باشم باسپاس
08-02-2014, 03:46 PM
(08-02-2014, 03:39 PM)'soniasa' نوشته: سلام دوستان سلام
windows media palyer KMplayer گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
(08-02-2014, 03:41 PM)'soniasa' نوشته: راستی نمونه writing های خوب تافل سایر دوستان که امتیاز خوبی گرفتند رو از کجا میشه در اختیار داشت؟ من رایتینگم زیاد جالب نیست و برای همین می خوام نمونه ها رو داشته باشم دوست عزیز دو تا منبع معرفی میکنم.
نمیدونم تو این فروم هست یا نه ولی معتبرترین مرجع همون 185 موضوع ets همراه جوابها هستش که میتونین ببینین جوابها به چه صورت نمره کامل رو میگیره از اینجا و همچنین یه کتاب هست به نام 450essays to the toefl ibt که خیلی خوب هستش همه جا هم هست. در ضمن اینجا منابع فوق العاده ای دوستان معرفی کردن که میتونین لذت ببرین ازشون. پ.ن: بهتره این منابع و جوابها رو بخونین و باهاشون آشنا بشین.
04-03-2014, 03:19 AM
سلام به دوستان عزیز
من در آزمون ۲۲ فوریه شرکت کردم و نمره ام علیرغم اینکه فکر می کردم شاید بالای ۱۰۰ بشه ۹۶ شد و بسیار نا امیدم کردم.حالا بالاجبار باید در یکی از تاریخ های آپریل هم شرکت بکنم.مشکل اصلی من در این آزمون ریدینگ بود که ۲۲ شده بودم.والبته لیستنیگ که نمی دونستم لهجه برتیش هم جزو آزمون ممکنه باشه تقریبا خراب کردم. با توجه به اینکه نمی تونم توی ای وقت کم کلاسی ثبت نام کنم شما چه پیشنهادی دارید برای بهتر کردن نمره ریدینگم.شاید بهتر باشه اضافه کنم که من برای این آزمون قبلی فقط ۲۴ تست tpo رو زدم و نه هیچ چیز دیگه ای.واقعا ممنون میشم اگر پیشنهادی دارید برای بیشتر کردن نمرم ورسوندنش به بالای ۱۰۰ اینجا برام بگذارید. بسیار ممنونم و به کمکتون واقعا نیاز دارم
04-03-2014, 08:50 AM
(04-03-2014, 03:19 AM)'banafsheh82' نوشته: سلام به دوستان عزیز یعنی شما واسه ریدینگ فقط 24 تا تست tpo زدین(پس پایتون قوی هستش)
ببینید بهتره جزیی تر بپرسین سوال رو؟ کدوم قسمت های ریدینگ مشکل زا بود؟ منظورم از اون 5 یا 6 نوع سوال مختلف کدوم یکی احساس کردین مشکل داره؟ وقت کم میارین؟؟ Tpo ها چند میشدین؟ در مورد لیسینینگ به اینجا و اینجا سر بزنین تا دوستان منبعی داشتن معرفی کنن. در مورد ریدینگ باید بیشتر بخونید راستش من کتاب MASTERING SKILL FOR THE TOEFL IBT رو توصیه میکنم براتون. [font=&]نرم افزار های کمبریج و بارونز حتما کار شه به خصوص کمبریج. 7 تا تست داره همش رو بزنین. در نهایت خود کتاب ets رو هم باید بزنید.[/font] البته TPO ها رو کامل بزنین.کلا ریدینگ باید قلق تست زنی داشته باشین و حتما سعی کنین زمان اضافه برای خودتون در نظر بگیرین در اخر اون سه بخش(البته تا جایی که یادمه بخش اول دیگه نمیتونین برگردین ولی دو بخش بعدی میشه در اون مدت 40 دقیقه برگشت به هر سوالی پاسخ داد) یه قسمت تو فروم بود تجربیات دوستانی که نمره بالا گرفتن. اونجا من خودم کامل توضیح داده بودم ریدینپ چطور نمرتون بالای 28 بشه. الان نمیتونم پیدا کنم متاسفانه. لینکش رو میابم بهتون میگم. بااحترام
04-03-2014, 10:32 AM
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب من رو دادید
بله چون فقط ۲۴ تا تست tpo داشتم و مجموعه کاملش در اختیارم نبود به همون تعداد اکتفا کردم و از قرار معلوم که اصلا کافی نبوده.به نظر شما باید معلم خصوصی بگیرم در این مدت کمی که دارم یا با همین منابعی که شما معرفی کردید پیشرفتی هم حاصل میشه؟ واقعا ممنون میشم اگر لینکی که گفتید رو برام اینجا بگذارید. ممنون از راهنماییتون |
|