17-08-2014, 04:09 PM
(17-06-2014, 10:32 PM)'Simon2007' نوشته:سلام
تو 3 ماه به کتاب کمبریج نمیرسید. من توصیه میکنم دلتا رو خوب بخونید. بعد لیسنینگ های بارونز رو حتما بخونید. ریدینگ ها رو هم بخونید بد نیست. بعد ریدینگ های کمبریج رو حتما بخونید. لیسنینگ هاشم بد نیست. این دو تای آخر رو به صورت نرم افزار کار کنید نه کتاب.
نهایتا روی TPO ها وقت بگذارید. برای اسپیکینگ و رایتینگ باید تمرین کنید. هر هفته 2-3 تا رایتینگ و اسپیکینگ هم که خودتون صداتون رو ضبط کنید و گوش بدید و تکرار و تکرار و تکرار.
برای لغت حتما اسنشیال و 504 فراموش نشه.
اگر پایه اتون ضعیفه با لانگمن شروع کنید.
شادزی
سلام. به نظرم میاد این برنامه ای که نوشتین برای بنده هم کاربرد داره، چون منم در حال حاضر حدود 70 روز وقت دارم و این کتابها رو خوندم : 504، 450، 1100، دلتا (که عالی بود و واقعا دوسش دارم). حالا طبق برنامه ای که شما نوشتین سراغ بارونز میرم. فقط دو تا سوال : سوال اول اینکه من الان کتاب بارونز رو خریدم. همین رو بخونم یا برم نرم افزارش رو دانلود کنم؟ منظور از نرم افزار این لینک هست؟ (پست 20) http://goo.gl/cGjPzk
سوال دوم اینکه اگر بخوام کتاب ETS رو هم بخونم اونو کجا قرار بدم؟ بین بارونز و کمبریج خوبه یا نه؟
ممنون
سوال دوم اینکه اگر بخوام کتاب ETS رو هم بخونم اونو کجا قرار بدم؟ بین بارونز و کمبریج خوبه یا نه؟
ممنون