05-10-2014, 10:51 PM
(05-10-2014, 09:42 PM)'toefel_exam' نوشته: سلام
کلا به آزمون تافل ناوارد هستم و اگر سوالاتی که می پرسم عجیب قریب بود به بزرگواری خودتون ببخشید.
1- سوال اولم اینه که آزمون IBT در ایران چه جوری برگزار میشه؟ یعنی باید بریم موسسه یا دانشگاه خاصی و برای آزمون ثبت نام کنیم؟
و پای کامپیوتر به صورت آنلاین آزمون برگزار میشه؟
از کجا لیست این موسسات و یا دانشگاه ها و هزینه هاشون رو میتونم پیدا کنم؟
2- سوال دومم اینه که آخرین باری که کلاس زبان رفتم مربوط به 4-5 سال پیشه و اون زمان سطح intermediate رسیده بودم. کلا دایره لغاتیم ضعیفه و البته به خاطر حافظه ضعیفم هستش... (یعنی با 504 میخوام شروع کنم)
حالا با این تفاسیر بهتره چه قدر زمان روی مطالعه بگذارم؟
و آزمون تافل رو در چه تاریخی شرکت کنم؟
3- با توجه به این که بیشتر 5شنبه و جمعه ها وقتم آزاده، شما توصیه میکنین چه جوری برنامه ریزی کنم؟
4- منابع پیشنهادی بچه ها رو در سایت بررسی کردم. سوال آخرم اینه که کتب پیشنهادی قابل دانلود هستند؟
ممنونم
سلام
امتحان تو ایران هم به صورت کامپیوتری و آنلاین برگزار میشه. شما می تونید تمام اطلاعات لازم رو در سایت ets پیدا کنید، از جمله test centers (including addresses), dates and times . بهتره که اول حساب کاربری برای خودتون باز کنید. برای ثبت نام هم می تونید اگه خودتون کارت بین المللی دارید، خودتون شخصا از طریق حسابی که تو این سایت باز کردید ثبت نام بفرمایید. اگر نه که بعضی موسسات ثبت نام و واریز پول رو در قبال دریافت مقداری هزینه اضافی تقبل میکنن. حتی بعضی از این مراکز برگزاری آزمون هم خدماتی در زمینه ثبت نام دارند.
اینجور که شما شرح سطح زبانتون رو گفتید، به نظرم حداقل باید شش ماه به صورت مرتب و اساسی وقت بذارید و نه فقط پنج شنبه و جمعه. البته فقط با اشاره به آخرین زمانی که به کلاس رفتید نمیشه نظر خاصی داد، و خودتون با توجه به معلومات زبانتون و فعالیتهایی که تو این زمینه داشتید (مثل مطالعات تخصصی تو رشته خودتون، یا فیلمهای زبان اصلی و ...) بهتر میتونید قضاوت کنید. اشاره کردید که دایره ی لغاتتون ضعیف هست، از همین فردا شروع کنید به مطالعه لغت با نرم افزار انکی یا جی 5...یادگیری لغات رو براتون آسونتر و عمیقتر خواهند کرد. (می تونید تو بخش کتابخونه پیدا کنید)
تمامی منابع ذکر شده رو می تونید تو قسمت کتابخانه پیدا کنید.
موفق باشید و پایدار
امتحان تو ایران هم به صورت کامپیوتری و آنلاین برگزار میشه. شما می تونید تمام اطلاعات لازم رو در سایت ets پیدا کنید، از جمله test centers (including addresses), dates and times . بهتره که اول حساب کاربری برای خودتون باز کنید. برای ثبت نام هم می تونید اگه خودتون کارت بین المللی دارید، خودتون شخصا از طریق حسابی که تو این سایت باز کردید ثبت نام بفرمایید. اگر نه که بعضی موسسات ثبت نام و واریز پول رو در قبال دریافت مقداری هزینه اضافی تقبل میکنن. حتی بعضی از این مراکز برگزاری آزمون هم خدماتی در زمینه ثبت نام دارند.
اینجور که شما شرح سطح زبانتون رو گفتید، به نظرم حداقل باید شش ماه به صورت مرتب و اساسی وقت بذارید و نه فقط پنج شنبه و جمعه. البته فقط با اشاره به آخرین زمانی که به کلاس رفتید نمیشه نظر خاصی داد، و خودتون با توجه به معلومات زبانتون و فعالیتهایی که تو این زمینه داشتید (مثل مطالعات تخصصی تو رشته خودتون، یا فیلمهای زبان اصلی و ...) بهتر میتونید قضاوت کنید. اشاره کردید که دایره ی لغاتتون ضعیف هست، از همین فردا شروع کنید به مطالعه لغت با نرم افزار انکی یا جی 5...یادگیری لغات رو براتون آسونتر و عمیقتر خواهند کرد. (می تونید تو بخش کتابخونه پیدا کنید)
تمامی منابع ذکر شده رو می تونید تو قسمت کتابخانه پیدا کنید.
موفق باشید و پایدار