07-08-2017, 03:32 PM
(07-08-2017, 09:37 AM)مهمان نوشته: خیلی ممنونم از راهنماییتون
این 4000 یورو که فرمودین منظورتون با احتساب هزینه زندگیه؟
یک سوال دیگه هم دارم ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
با توجه به نمرات بسیار پایین واحد های ریاضیات توی ریز نمرات کارشناسی که 9 - 10 و 12 هستند( نمرات دروس تخصصی به طور میانگین 18.5) و نمرات دو سال آخر میانگین 18.20 هستند) معدل کل هم 17.15 ، شانس پذیرش بنده رو در مقطع ارشد رشته Quantitative Finance دانشگاه بولونیا چه طور ارزیابی می کنید
بنده الان مردد هستم که این یک سال معافیت تحصیلی بعد از کارشناسی رو برای کنکور ارشد داخل کشور مطالعه کنم یا اینکه وقتم رو برای گرفتن مدرک تافل و پروسه اپلای بذارم. ترجیح خودم گزینه دومه ولی قدری در مورد گرفتن پذیرش در این رشته تردید دارم (بیشتر به علت همون نمرات درس ریاضی) فلذا کمی نگرانی دارم از این که همه تخم مرغ ها رو تو سبد اپلای بذارم !!
بلونیا حساسه به ریاضی با این حال پذیرش گرفتن خیلی سخت نیست. من خودم با رشته کاملا نامرتبط گفتم ولی خب ریاضیاتم بالا بود.
به نظر من هم ریسکی ههست مگر قبول کنید هر جا شد برید.
بله 4000 تا زیاد هم هست . البته فراموش نشه اول پول میدین بعد 1 الی 1.5 سال برمیگردونن
مگر بورس یونی بو 2 رو بگیرین که اون وقت فول فاند و زید هم هست. یونی 2 هم قبلا توضیح دادم چی هست. معدل کل چون زیاده میتونید بعث دانشگاهها پذیرش بگیرید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.