(03-02-2013, 03:02 PM)'Negar.Arc' نوشته: سلام
كارشناسي معماري از دانشگاه غيرانتفاعي سوره تهران، معدل17.31
كارشناسي ارشد معماري_معماري دانشگاه تهران، معدل 18.4
3سال سابقه كاري مرتبط
آيلتس7
مقاله، تافل و جي ار اي ندارم.
ممنون مي شم اگه كشورهايي كه شانس پذيرش با فاند براي من هست رو بگيد. اصلا پذيرش با فاند براي رشته ما امكانش هست؟
تشكر
درود
+ معدلتون خوب هستش.
+ از محیط کارتون حتما یه ریکامندنشن قوی (غیر از ریکامندنشن های اساتید) بگیرین و بنویسین دقیقاچه مشئولیتها و وظایفی داشتین در شرکت...
+ همونطور که دوستمون گفتن یا آیلتس یا تافل لازمه
+ برای GRE هم باید حتما تک تک دانشگاههایی رو که میخواین براش اپلای کنیدو چک کنید ببینید آیا برای رشته دکترای معماری جز الزاماتش هست یا نه >> هر سال قوانین و ریکوایرمنتها تغییر میکنه
من اینجا یه لیست از دانشگاههای آمریکا رو میزارم که پیدا کردم، برای اون سالی که من میخواستم اپلای کنم جی آر ای نمیخواست.
برای امسال حتما چک کنید چون جدیدا مثل اینکه به جی آر ای حساس دارن میشن و اون دانشگاههای که نمیخواستن به ریوکوایرمنتاشون اضافه کردن
Kansas State,
Buffalo,
Texas A&M,
North Dakota,
Rice, Nebraska Lincoln,
Columbia
Texas Austin
, Kansas,
Utah,
uni of Nevada,
msso
, milwakee
, upn state,
New Mexico State,
موفق باشین
+ معدلتون خوب هستش.
+ از محیط کارتون حتما یه ریکامندنشن قوی (غیر از ریکامندنشن های اساتید) بگیرین و بنویسین دقیقاچه مشئولیتها و وظایفی داشتین در شرکت...
+ همونطور که دوستمون گفتن یا آیلتس یا تافل لازمه
+ برای GRE هم باید حتما تک تک دانشگاههایی رو که میخواین براش اپلای کنیدو چک کنید ببینید آیا برای رشته دکترای معماری جز الزاماتش هست یا نه >> هر سال قوانین و ریکوایرمنتها تغییر میکنه
من اینجا یه لیست از دانشگاههای آمریکا رو میزارم که پیدا کردم، برای اون سالی که من میخواستم اپلای کنم جی آر ای نمیخواست.
برای امسال حتما چک کنید چون جدیدا مثل اینکه به جی آر ای حساس دارن میشن و اون دانشگاههای که نمیخواستن به ریوکوایرمنتاشون اضافه کردن
Kansas State,
Buffalo,
Texas A&M,
North Dakota,
Rice, Nebraska Lincoln,
Columbia
Texas Austin
, Kansas,
Utah,
uni of Nevada,
msso
, milwakee
, upn state,
New Mexico State,
موفق باشین
اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم. "مناجات شعبانیه"