03-10-2013, 01:24 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2013, 01:56 PM توسط chrisredfield.)
(03-10-2013, 07:52 AM)'Charming' نوشته:دوست عزیز تصمیم فوری بگیرید که میخواید برید یا بمونید (اولین قدم) بررسی شرایط هستش
اولا اینو بدونید جی ار ای فقط واسه امریکا لازم و واجبه ...
معمولا واسه ارشد فاند کمه البته نه اینکه نشه ها میشه ولی باید خیلی توپ باشه رزومه
بالای 16 نه بالای 17 سعی کن باشه رقابت سنگین هستش (شما در نظر بگیر سایر کشورها رو...و شاگرد ای عجیب غریب چین و هند رو!!)
بله شانس دارید ولی ببینید زیاد روی مقاله مانور ندید مهمترین کار معدل حتی 0.01 بالاتر هستش بعد جی ارای که خیلی مهمه اگه امریکا میخوای و بعد تافل خوب و اگه شد تازه نوبته مقالس (منظورم اینا واسه یه نفر لیسانس هستش که میخوا دبره فوق یا مستقیم دکترا) و سایر موارد که الان شما ترم 3 هستی نیاز به دونستنش نیست
در ضمن سعی کن با استادات رابطه خوب برقرار کنی واسه توصیه نامه مشکل پیدا نکنی
در ضمن به فکر مستقیم دکترا هم میتونی باشی
در کل حتی غیرممکن هم ممکنه
مرسی از راهنماییتون
اینکه میگید زودتر تصمیممو بگیرم لازمش اینه که بدونم اگر معدلمو به حدود 17 برسونم و آزمون زبان و جی آر ای ررو هم خوب بگذرونم اونوقت میتونم مطمئن باشم که حتما یه دانشگاه با سطح خوب قبولم اگر اینطور نیست تلاشمو بزارم واسه ارشد
پس بی زحمت بگید با این کارهایی که گفتید میشه گفت به طور قطع یه دانشگاه خوب واسه ارشد با فاند قبول میشم؟
اینکه میگید زودتر تصمیممو بگیرم لازمش اینه که بدونم اگر معدلمو به حدود 17 برسونم و آزمون زبان و جی آر ای ررو هم خوب بگذرونم اونوقت میتونم مطمئن باشم که حتما یه دانشگاه با سطح خوب قبولم اگر اینطور نیست تلاشمو بزارم واسه ارشد
پس بی زحمت بگید با این کارهایی که گفتید میشه گفت به طور قطع یه دانشگاه خوب واسه ارشد با فاند قبول میشم؟
ولی در کل من حتی درس خوندن در یه دانشگاه متوسط در خارج از کشورو به تلاش واسه کنکور ارشد ترجیح میدم پس خواهشا
کارهایی رو که با انجامشون میشه مطمئن شد بدون شک تو یه دانشگاه سطح متوسط به بالا واسه ارشد قبول میشم چه کارایی هستن هر کاری بگین تو این 2.5 سال باقی مونده انجام میدم معدلمو همونطور که گفتین به 17 میرسونم مدرک زبان و جی آر ای هم با نمره خوب میگیرم مقاله هم روش کار میکنم اگر بازم کاری لازمه بگید که انجام بدم خیلی لطف میکنید اگر بازم راهنماییم کنید
کارهایی رو که با انجامشون میشه مطمئن شد بدون شک تو یه دانشگاه سطح متوسط به بالا واسه ارشد قبول میشم چه کارایی هستن هر کاری بگین تو این 2.5 سال باقی مونده انجام میدم معدلمو همونطور که گفتین به 17 میرسونم مدرک زبان و جی آر ای هم با نمره خوب میگیرم مقاله هم روش کار میکنم اگر بازم کاری لازمه بگید که انجام بدم خیلی لطف میکنید اگر بازم راهنماییم کنید