28-10-2013, 04:43 PM
(28-10-2013, 01:07 AM)'m.ost' نوشته:سلام دوست عزیز
شما میخواید در Business School ادامه تحصیل بدین، رقابت برای Business School خیلی زیاده. من بهتون توصیه میکنم که امتحان GMAT ّبدین مگر اینکه در گرایشی بخواید ادامه تحصیل بدین که ذکر کرده باشه GRE رو ترجیح میده.
نمره بالا در امتحان GMAT خیلی تاثیر داره. به خصوص برای شما که معدل کارشناسیتون پایین شده خیلی مهمه که حتما نمره تون بالا بشه.
سعی کنید حتما مقاله تون رو زودتر تموم بکنین.
سابقه کاریتون رو در رزومتون میتونین ذکر کنین. راستش اگر مرتبط نباشه به گرایشی که میخواید در اون پذیرش بگیرین نمیدونم که چقدر تاثیر داره.
در هر صورت الان کاری که از دست شما بر میاد تموم کردن هرچه زودتر مقاله و دادن امتحانات زبان هست. با توجه به اینکه الان ددلاین ها داره میرسه فکر نمیکنم شما برای امسال دیگه بتونین اقدام کنین و احتمالا برای سال بعد اقدام خواهید کرد (مگر برای استرالیا که ددلاین های متفاوتی داره) در این صورت هنوز وقت دارین برای اینکه امتحانات رو بدین و مقاله رو چاپ کنین.
چون معدل کارشناسی شما پایین هست شاید یک کم این مسئله کار رو برای کانادا و استرالیا مشکل کنه تا آمریکا. از طرف دیگه در آمریکا انتخاب های بیشتری دارین.
ولی تا شما امتحانات رو ندین و از مقالتون مطمئن نشین نمیشه گفت شانستون برای چه رنکی و کجا دقیقا بیشتره، چون اونا خیلی موثرن. مثلا برای استرالیا مقاله خیلی مهمه برای گرفتن فاند.
ممنون از توضیحاتتون. حالا اگر فرض کنیم الان مقاله و کتاب هم چاپ شده و نمره امتحانات رو هم در حد قابل قبول آوردم، شانسم برای کجا و چه رنکی بیشتره؟ میخوام از همین حالا حدود انتخابهام مشخص باشه و گیج نشم که امسال یا سال دیگه اقدام کنم. ممنون میشم با این فرض راهنمایی کنین