19-02-2014, 04:27 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2014, 04:30 PM توسط ahmadpashaei.)
(19-02-2014, 04:04 PM)'aram_leg' نوشته: سلام خدمت همه دوستان:
دانشجوی ترم 4 ارشد رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) دانشگاه رازی کرمانشاه هستم. خیلی شانس بیارم معدلم 15.70 میشه، البته با پایان نامه.
شهریور 93 میتونم دفاع کنم. تا اون موقع احتمالا 5تا مقاله ISI خوب داشته باشم،شایدم بیشتر. مدرک زبان هم ندارم ولی شدیدا دارم واسه آیلتس میخونم. مشکل سربازی هم ندارم. کارشناسی هم آزاد بودم با معدل 15.5، بیشترین امیدم به مقاله هامه، چون خیلی زحمت کشیدمو کارمم سنگین بوده. تو دوره کارشناسی 4 سال سابقه کار پاره وقت نسبتا مرتبط در یک شرکت مشاور دارم و 2 سال ارشد هم در یک شرکت پیمانکاری کشاورزی کار کردم و ناظر پروژه و سرپرست کارگاه هم بودم.
خیلی دوست دارم برم استرالیا، با این شرایط میتونم بورس بگیرم؟
به نظرتون پاییز 93 میتونم اقدام کنم؟ آیا تو این 8ماه میتونم آیلتسمو بگیرم چون زبانم اصلا خوب نیست؟ واسه رشته من بهترین دانشگاه استرالیا کدومه؟ واسه دانشگاه های گروه هشت میتونم اقدام کنم؟ اصلا به نظرتون بورس کدوم دانشگاه رو میتونم بگیرم؟ اگه کسی هم رشته خودم هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید؟ از دوستان دیگر هم که راهنمایی می کنند سپاس گزارم.
ببخشید من زیاد حرف زدم و سوال کردم. ممنون از همتون.
سلام،خوش اومدین به این سایت
راستش معدلهاتون کمی پایینه ولی چون مقاله های ISI زیادی دارین برای استرالیا شانستون میتونه بالاتر از بقیه جاها باشه.البته به جاهای دیگه هم حتما فکر بکنید و محدود به یک کشور نشید اصلا. آمریکا که gre هم می خواد، در اروپا position پیدا کردن مهمه و استرالیا هم خوب با اینهمه مقاله باید بگردین استاد پیدا کنید. هم رشته ای شما که فکر نمی کنم اینجا باشه ولی چند تا از دوستان استرالیا هستن و بهتر می تونن کمک کنن.راستی،اگر زبانتون اصلا خوب نیست الان آیلتس نخونید!! چند ترم برید کلاس زبان عمومی بعدا برای آیلتس بخونید.وگرنه آوردن نمره مینیمم 6.5 آیلتس کمی دور از انتظار هست اونم تا 8 ماه دیگه!! راستش تقریبا محاله (با توجه به سطح زبانتون که اشاره فرمودین) و بهتره اصولی برید جلو.
موفق باشید
راستش معدلهاتون کمی پایینه ولی چون مقاله های ISI زیادی دارین برای استرالیا شانستون میتونه بالاتر از بقیه جاها باشه.البته به جاهای دیگه هم حتما فکر بکنید و محدود به یک کشور نشید اصلا. آمریکا که gre هم می خواد، در اروپا position پیدا کردن مهمه و استرالیا هم خوب با اینهمه مقاله باید بگردین استاد پیدا کنید. هم رشته ای شما که فکر نمی کنم اینجا باشه ولی چند تا از دوستان استرالیا هستن و بهتر می تونن کمک کنن.راستی،اگر زبانتون اصلا خوب نیست الان آیلتس نخونید!! چند ترم برید کلاس زبان عمومی بعدا برای آیلتس بخونید.وگرنه آوردن نمره مینیمم 6.5 آیلتس کمی دور از انتظار هست اونم تا 8 ماه دیگه!! راستش تقریبا محاله (با توجه به سطح زبانتون که اشاره فرمودین) و بهتره اصولی برید جلو.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم