16-12-2015, 04:18 PM
ببخشید هر رایتینگ باید چند کلمه ای باشه؟
مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing
|
تا جایی که من اطلاع دارم محدودیت خاصی رو مشخص نمی کنند ولی از روی نمونه رایتینگ هایی که دادن میشه گفت تعداد واژگان ایده آل چیزی در حدود 600-500 هست. یا به عبارت دیگه یک متن حدودا 5 پاراگرافی که اولی مقدمه و آخری جمع بندی باشه و میانی ها هم مساله رو توضیح داده باشند. میانی ها می تونند بلندتر از دو تای اول و آخر باشند و همین طور به جای 3 پاراگراف میانی می تونید مثلا دو پاراگراف بلندتر داشته باشید.
در عمل به ندرت شما در مدت زمان در نظر گرفته شده می تونید بیشتر از 600 کلمه بنویسید و همزمان ساختارهای زبانی رو هم به درستی رعایت کنید به همین دلیل بهتره همیشه از یک ساختار کم و بیش یکسان استفاده کنید و پاراگراف های با اندازه های نسبتا مشخص به کار ببرید که مشکلی در به پایان رسوندن متن نداشته باشین. سیستم نمره دهی Writing ها به شکلی هست که شما باید حدود 10 تا ویژگی رو در متن رعایت کرده باشین: طول مناسب، انتخاب واژگان مناسب، املای درست، گرامر مناسب، روان بودن متن، مرتبط بودن، دلایل و مثال های قانع کننده و مناسب، استفاده از حروف ربطی مناسب، ساختار مناسب از نظر مقدمه و جمع بندی و غیره. در صورتی که شما در هر قسمت حداقل ها رو رعایت کرده باشین معمولا نمره اون قسمت رو می گیرید و اینکه نمره کم میشه معمولا به دلیل ایراد در یک سری ویژگی های دیگه هست. (16-12-2015, 04:18 PM)delbina نوشته: ببخشید هر رایتینگ باید چند کلمه ای باشه؟ ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
16-12-2015, 07:21 PM
500 -600 کلمه در نیم ساعت؟؟؟فک کنم هر دو تا رایتینگ با هم منظورتون هست؟ درسته؟ واگرنه 500 کلمه در نیم ساعت چجوری میشه نوشت؟
16-12-2015, 07:46 PM
(16-12-2015, 07:21 PM)delbina نوشته: 500 -600 کلمه در نیم ساعت؟؟؟فک کنم هر دو تا رایتینگ با هم منظورتون هست؟ درسته؟ واگرنه 500 کلمه در نیم ساعت چجوری میشه نوشت؟ فکر نکنم اصلا تعداد کلمات در این آزمون بر روی صفحه مشخص بشود. بر عکس تافل اصلا تعداد کلماتی که می نویسید مهم نیست و مفهوم و تعداد دلایلی که در اون مورد می توانید بحث خوبی داشته باشید مهم هست. مشخص هر چقدر بخواهید بیشتری بنویسید حجم نوشتتون بیشتر میشه ولی اگر مطلب مفیدی ندارید و بخواهید مطالب دوباره تکرار کنید نوشتن زیاد تاثیری نخواهد داشت. اضافه کنم که 500 کلمه برای یک رایتینگ 30 دقیقه ای خیلی هم زیاد نیست.
خیر دوست عزیز برای هر رایتینگ می بایست دست کم 500 کلمه بنویسید تا نمره خوبی بگیرید. خود بنده که 5-4 سال پیش از این قسمت نمره 5.0 گرفتم یادمه حدود 700 کلمه می نوشتم. در این فایل می تونید نمونه رایتینگ های خود سازمان ETS رو ببینید. متنی که به اون امتیاز 6.0 دادن دارای 930 کلمه هست و متنی که دارای امتیاز 5.0 شده دارای 540 کلمه و متنی که نمره 4.0 گرفته دارای 370 کلمه هست و همین طور کمتر شده. البته به همون نسبت که تعداد واژگان کم شده، متن از نظر فنی هم کیفیتش کم شده و همونطور که قبلا گفتم صرفا تعداد کلمه مهم نیست ولی به هر حال یکی از فاکتورهای مهم هست. به همین دلیل شما اگر انتظار نمره ای نزدیک 5.0 هستین می بایست دست کم 500 کلمه بنویسید مگر اینکه در اون 400 کلمه متن شکسپیری چیزی نوشته باشین.
600 کلمه در در نیم ساعت معادل 20 کلمه در دقیقه میشه که چیز زیادی نیست. مگر اینکه سرعت تایپ شما پایین باشه که می بایست روی اون کار کنید. پینوشت: در رشته های مهندسی نمره 4.0 و حتی 3.5 هم براشون کفایت می کنه در رشته های انسانی و مرتبط با ادبیات نمره های بهتری انتظار دارند. (16-12-2015, 07:21 PM)delbina نوشته: 500 -600 کلمه در نیم ساعت؟؟؟فک کنم هر دو تا رایتینگ با هم منظورتون هست؟ درسته؟ واگرنه 500 کلمه در نیم ساعت چجوری میشه نوشت؟ ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
17-12-2015, 12:24 AM
سلام،
همانطور که مایک بزرگ اشاره فرمودند، 20 کلمه در دقیقه اصلا سرعت زیادی نیست، میانگین سرعت افراد Native که کارهای روزمره خود را با کامپیوتر انجام می دهند 40 لغت در دقیقه است و اگر کسی با سرعت 120 کلمه در دقیقه تایپ کند، تایپیست حرفه ای محسوب می شود یعنی در 20 دقیقه یک فرد معمولی می تواند (با فرض فکر نکردن به موضوع و صرف مطلق تایپ کردن) 800 کلمه را تایپ کند و یک فرد حرفه ای می تواند در این زمان 2400 کلمه را تایپ کند!! البته بدلیل تفکر و تفصیر موضوع و تغییر جمله بندی ها این اعداد در زمان امتحان کمتر خواهند بود. اگر سرعت تایپ شما پایین هستش، از لینک زیر نرم افزار تمرین تایپ رو دریافت کنید و با تکرار سرعت تایپ خود را بالا ببرید http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...ing-Master نکات بسیار مهم: 1. شما نیازی به سرعت بالای 80 یا حتی 50 هم ندارید پس به قدر نیاز تمرین کنید نه بیشتر. 2. اگر وقت بسیار کمی تا آزمون دارید این نرم افزار به شما کمکی نمی کند زیرا این نرم افزار تایپ اصولی را به شما آموزش می دهند و اگر تا به حال با نگاه کردن یا دو انگشتی تایپ می کردید، تغییر روش تایپ غیر اصولی به تایپ اصولی زمان می برد. 3. برای رسیدن به سرعت بالای 100 و خصوصا 120 باید حداقل 4 ماه روزی بین 4 تا 8 ساعت تایپ کنید (البته حدودا ) پس باز هم به نکته ی 1 برمی گردیم که به قدر نیاز تمرین کنید، 4. در این نرم افزار یک تست سرعت تایپ را شرکت کنید و ببینید تا چه میزان باید پیشرفت کنید، اگر عددی بین 20 تا 40 دریافت کردید با کمی تمرین به همان روشی که همیشه تمرین می کردید مشکل حل می شود فقط باید سریعتر فکر کنید که جمله بندی های در امتحان زمان زیادی را از شما نگیرد. 5. بعد از امتحان می توانید با خیالی راحت بر روی سرعت تایپ خود کار کنید که هرچه سریعتر تایپ کنید زمان بیشتری را صرفه جویی خواهید کرد. شاد و موفق باشید. (16-12-2015, 07:21 PM)delbina نوشته: 500 -600 کلمه در نیم ساعت؟؟؟فک کنم هر دو تا رایتینگ با هم منظورتون هست؟ درسته؟ واگرنه 500 کلمه در نیم ساعت چجوری میشه نوشت؟ It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
18-12-2015, 12:42 AM
یه سوال !
برای رایتینگ issue که میپرسه یه طرف رو باید انتخاب کنین و اینا ! من کلیپ های مگوش رو گوش کردم که میگه بعد از اینکه یه ساید رو انتخاب کردین باید با دلیل بگین و قشنگ موضوع رو شفاف کنین ! بعدشم باید یک موقعیتی رو هم بیارین که اون حال دیگه اون ساید مخالفتونم بعضی مواقع پایدار هست و اینجوری نیس که حالت دیگه داغون باشه بل کل !!! از طرفی من یه سری کلیپ دیگه هم داشتم که دیدمشون ماله greenlight هست !! اون میگه باید سایدتون رو انتخاب کنین شرح بدین یه پاراگرافم بزارین که ساید مخالفتون رو له کنین و با دلیلای زیاد بگین اون سایدی که شما انتخاب نکردین داغونه !!! الان من موندم که واقعا تمپلیت باید چی باشه ؟؟؟؟ باید چی گف ؟؟؟ چجوری گف ؟؟؟ میشه راهنمایی کنین لطفا !!! The freedom to make my own mistakes Was all I've ever wanted (18-12-2015, 12:42 AM)kimiya_ab نوشته: یه سوال ! اولین روش بهتره و من جاهای زیادی دیده بودم که با این روش موافق بودن. حالت دوم بیشتر برای تافل خوبه. تو GRE تحلیل و استدلال منطقی مهمه و معمولا در مباحث نمیشه گفت یه طرف استدلال کاملا مثبت و درست و طرف دیگه کاملا منفی و اشتباهه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
26-02-2016, 12:23 AM
دوستان ایا منبعی که نمونه هایی برای تاپیک های pool of topics داشته باشه وجود داره؟
29-04-2017, 08:31 PM
دوستان چندتا سوال برای رایت ممنون میشم اگر پاسخ بدین
1- این درسته که تاپیک های رایت جی ار ای از همون کتابای pool of issues/ argument هست؟
2- استفاده کردن از تمپلیت برای جی ار ای اشکال داره؟
3- باید از گرامر و لغات سخت استفاده کنیم یا نه؟
4- تعداد لغات اهمیتی داره یا نه؟
بسیار ممنونم
@raminz
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
|
|