24-02-2013, 03:25 AM
سلام ممنون بابت وقتی که برا ما می ذارین. من معماری میخونم. می خواستم بدونم برای دکترای مستقیم طراحی شهری از لیسانس( با فاند البته،) کدوم کشورها مناسب هستن؟ بازم مرسی
مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
|
24-02-2013, 03:25 AM
سلام ممنون بابت وقتی که برا ما می ذارین. من معماری میخونم. می خواستم بدونم برای دکترای مستقیم طراحی شهری از لیسانس( با فاند البته،) کدوم کشورها مناسب هستن؟ بازم مرسی
08-03-2013, 01:20 AM
سلام
من فارغ التحصیل ارشد معماری هستم. با مشخصات زیر چقدر امکان گرفتن پذیرش در مقطع دکترا در امریکا و کانادا وجود داره؟ لطفا راهنمایی بفرمائید. 7 سال سابقه تدریس در دانشگاه دارم 4 سال عضو هیات علمی دانشگاه آزاد معدل ارشد پیوسته 17:20 طرح برگزیده در یک مسابقه بین المللی یک کتاب تالیفی
20-03-2013, 07:55 AM
(08-03-2013, 01:20 AM)'Narges141' نوشته: سلامنرگس جان GRE و تافل دادید؟ پرتفولیو دارید؟
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
20-03-2013, 09:46 PM
ممنون از پیگیریت. نه متاسفانه من فقط IELTS شرکت کردم و 6.5 شدم. خیلی در گیر کار حرفه ای نبودم ولی بهر حال می تونم یک پرتفولیو متوسط آماده کنم.
23-03-2013, 07:32 AM
(20-03-2013, 09:46 PM)'Narges141' نوشته: ممنون از پیگیریت. نه متاسفانه من فقط IELTS شرکت کردم و 6.5 شدم. خیلی در گیر کار حرفه ای نبودم ولی بهر حال می تونم یک پرتفولیو متوسط آماده کنم.برای پذیرش در مقطع ارشد و دکترا GRE لازم هست و به نوعی تعیین کننده. بعد از اون می شه گفت پرتفولیو خیلی خیلی تعیین کنندست. یکی از استادای ما که چند قرنی بود تدریس می کرد می گفت اگه پرتفولیوتون خوب باشه معدل رو اصلاً ندید می گیرن....یعنی در این حد مهمه. ریکامندیشن از اساتید هم مهم هست! همش مهم شد که! : )))
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
26-03-2013, 11:54 PM
معماری در کشور هلند چی؟
من اخیرا دچار یک چالش شدم که از چند نفر هم همفکری خواستم: برای فوق خوندن نیاز به نمونه کار هست ولی من لیسانسم عمران بوده و نمونه کار ندارم! و اساسا دلیل اینکه میخوام فوق بخونم وارد شدن به دنیای معماریه. حالا اگه قرار باشه توی ایران برم فوق بخونم(هرچند که هیچ علاقه ای به این کار ندارم) و یا اینکه بخوام برم سرکار و کورمال کورمال پرتفولیو جورکنم خب چه نیازی دارم برم فوق خارج از کشور بخونم؟ هیچ جا هست که درمورد پورتفولیو بیشتر توضیح داده باشه که در چه سطحیه و ایا با یکم زور زدن میشه فراهمش کرد؟ و یا اینکه بنظرتون برم از اول لیسانس معماری بخونم توی کشور مقصد؟ پیشاپشی ممنون
27-03-2013, 07:21 AM
(26-03-2013, 11:54 PM)'fhm' نوشته: معماری در کشور هلند چی؟در مورد کشور هلند نمی دونم معماریش چه جوریه اما اتریش( دانشگاه وین) رو می دونم که فوق العادست ویکی از دوستام هم اینالیا معماری می خونه و همیشه تعریف می کنه. برای پرتفولیو شما دو راه داری: 1- برید یه مدت کار کنید و همه ی کارهایی رو که انجام می دید آلبوم کنید + توضیحاتش و بعد به عنوان پرتفولیو ارائه بدید به دانشگاه. 2- پول بدید براتون بسازن. یکی از دوستای من به وضوح می گفت هستن کسایی که این کار رو می کنن و 2-3 میلیون می گیرن.( من باشم همچین کاری نمی کنم چون داورها ممکنه ازتون توضیح بخوان) در مورد ارشد ...دیگه تصمیم با خودتون هست. توی امریکا متاسفانه فاند آنچنانی نمی دون برای ارشد و هزینه بالا هست مگر اینکه یه دانشگاه خوب برای ارشد پیدا کنید که فاند بده + اسکالرشیپ. به هر حال تصمیم نهایی در مورد ادامه ی تحصیل با خودتون هست که ایران بخونید یا خارج از ایران. اگز بخواید توی کشور مقصد لیسانس بخونید کلاً بحث فرق داره و یه موضوعی که مطرحه اینه که ببینید کجا می خواید کار کنید...ایران؟ امریکا؟ کانادا یا اروپا. چون همه داریم درس می خونیم برای کار .... برای امریکا رو می گم چون خودم اینجام. می تونید 2 سال اول رو برید کالج بعد 2 سال دوم رو برید university فقط برای صرفه جویی توی هزینه ها کالج رو پیشنهاد می دم وگرنه از نظر دروس هیچ فرقی با دانشگاه نداره. یا اینکه می تونید از همون اول مثل یه دیپلمه برید دانشگاه و البته باید امتحان SAT و تافل بدید. یادتون باشه برای ارشد توی معماری لزومی نداره حتماً معماری خونده باشید. من می شناسم فردی رو که طراحی صنعتی خونده یا اصن رشته ی انسانی و گرافیک خونده و ارشد رو رفته معماری. به قول معروف الان دیگه شمایید که باید ببینید الان چی به نفعتون هست. موفق باشید
02-04-2013, 02:39 AM
سلام، من قصد ادامه تحصیل در کانادا دارم. لیسانس معماری دارم، با معدل 15.98 و فوق طراحی شهری با معدل 18.10 (دانشگاه بهشتی). مقاله و کار پژوهشی هیچی ندارم سابقه کار دارم. به نظرتون می تونم پذیرش با بورسیه برای دکترا بگیرم یا حتما باید مقاله داشته باشم؟ اگه بخوام یه فوق دیگه بگیرم (مرتبط با معماری) چی؟
13-04-2013, 12:07 AM
مرسی از جواب کاملت. شاید بشه کسی دیگه نمونه کار برات بزنه اما وقتی نمونه کار میخوان یعنی اینکه باید بلد باشی! اینکه از رشته های دیگه میان چطوریه؟ البته ی جا خوندم خودشون یک دوره یک ساله میذارن هرکی از هر رشته دیگه ای بیاد ولی نمیدونم اینطوری میشه کمک هزینه ای گرفت یا نه؟
(13-04-2013, 12:07 AM)'fhm' نوشته: مرسی از جواب کاملت. شاید بشه کسی دیگه نمونه کار برات بزنه اما وقتی نمونه کار میخوان یعنی اینکه باید بلد باشی! اینکه از رشته های دیگه میان چطوریه؟ البته ی جا خوندم خودشون یک دوره یک ساله میذارن هرکی از هر رشته دیگه ای بیاد ولی نمیدونم اینطوری میشه کمک هزینه ای گرفت یا نه؟ ببین دانشگاه با دانشگاه فرق داره.
مدیر گروه دانشکده ی ما لیسانسش گرافیک بود و فوقش معماری. حتی استادی داریم که لیسانسش بیولوژی هست و فوقش معماری! برای کمک هزینه باید ببینید دانشکده چقد سرمایه داره و چقدر به طرح و افکار شما علاقه داره. یکی از دوستام برای ارشد معماری فول فاند شد و سالی هم 12500$ می گیره. به نظرم فاند و کمک هزینه غیر ممکن نیست!
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L |
|