05-06-2019, 01:00 PM
(05-06-2019, 12:48 PM)saaaaam نوشته: سلام
فکر کنم یک سو تفاهم پیش امد منظور من این بود در رشته های مرتبت به اموزش شانس کمتری برای گرفتن بورسیه و یا اسکالرشیپ وجوذ دارد الات در دنیا بیشتر فاندها برای رشته های مرتبط با صنعت و یا فناوری ارتباطات یا همان کامپیوتر و شاخه های مرتبط هست
پیشنهاد من این بود گرایشی از زیست شناسی که کاربرد صنعتی دارد انتخاب کنید مثلا بایوتکنولوژی
نه متشکرم.
من منظورتونو متوجه شدم. از پاسختون هم ممنون .
من چون برای پیدا کردن رشته ی آموزش خودمم به مشکل خوردم و جز آمریکا دانشگاه زیاد خوب پیدا نمی کنم یا استادا جواب ایمیلمو نمی دن (جز ی دانشگاه) واقعا دچار تردید شدم و خیلیییییی سوال راجع به این برام پیش اومده. چون هیچکدوم از همکارامم با اینکه مثل من می تونستن آموزش بخوننن اینکارو نکردن عملا هیجکس اطرافم نیست که ازش بپرسم. مثلا رشته ی آموزش زیست شناسی دکتری ایران نداره و توی ایران کلا جدیده . اولین گروهی که این مدرکو گرفتن فکر کنم من و چند نفر از همکلاسی هام بودیم (برای لیسانس)
و خودمم موندم که برم زیست یا آموزش بخونم چون برای بعد از تحصیلم برنامه دارم، می گم اگر شرایطی پیش بیاد که بتونم بعدش توی همون کشور کار پیدا کنم، فکر می کنم دلم نمی خواد ی عمر برم توی آزمایشگاه کار کنم برای همین زیاد دیگه علاقه به زیست ندارم.