26-08-2012, 02:01 AM
(26-08-2012, 01:47 AM)blur نوشته: سلام و تشکر، یعنی به نظرتون گشتن سایت دانشگاه ها دقیق ترین روش نیست؟ چون کشورشم مهمه دیگه. نمیخوام که هرجایی باشه، بحث های دیگه ای هم هست.اون روشهای دیگه روشهای مکمل هستند و به شما در افزایش دایره انتخابهاتون کمک می کنند.
واقعا سرچ های منم یه طوری نشون میده که یه جورایی این فیلد interdisciplinary محسوب میشه....تجمع نداره تو یه رشته و تو رشته های مختلفی روش کار میکنن. ولی خب یه مسائلی هست...خب من وسیع تر اگر در نظر بگیرم میزنه میره تو رشته های دیگه که بالا مثال زدم، یا مثلا بحث nutraceutical ها که تا حدی نزدیکه به فیلد ما....
اولین قضیه اینه که اساتید رشته های دیگه بعید می دونم قبول کنن (البته پارسال که من چندتایی میل فرستادم مدیر یه دپارتمان بیولوژی گفت اپلای کن!) تجربه شما چی میگه؟...ثانیا بیس ممکنه نداشته باشم، مشکل اونو چی کار کنم؟
رشته من مهندسی پلیمر و فنی هست و زمینه مورد علاقه سیستم های هوشمند رهایش داروی بویژه ضدسرطان . خوبی زمینه های بین رشته ای این هست که جهان امروز عمده فاندها رو در این زمینه ها قرار داده . پس نگران نباشید.
من استاد در دانشکده مهندسی شیمی، مهندسی پزشکی و حتی داروسازی پیدا کردم. ریسرچ شما متناسب با کار استاد با شما مناسب هست. مثلا شما در زمینه رهایش داروهای گیاهی و یا زمینه های مشابه اقدام کردید؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)