14-05-2014, 11:53 PM
(14-05-2014, 09:26 PM)'deadxxxqueen' نوشته: تاپيك كاملا مرتبطي پيدا نكردم واسه سوالم
سوالم اينه كه نمرات هر درس تاثير قابل توجهي داره تو پذيرش يا اينكه معدل كل رو معمولا در نظر ميگيرن؟
مثلا من درس نقشه كشي رو 10 شدم.در حالي كه بقيه نمره هام 17...18 هست.مطمئنا اين نمره ي افتضاح خيلي تو چشمه!!!
حالا كسي كه بررسي ميكنه چه ديدي داره نسبت به پذيرش دادن بهم؟
خيلي مهمه اين قضيه؟
...............
به فرض اگه تو درساي تخصصي خوب باشه نمراتم و مثلا درسي مث درس پايه رو بد بگيرم تو اين شرايط نظرتون چيه؟
من دیدم گفتن نمره ریاضی تو مهندسیا بعضا مهمه براشون ولی نهایتا معدل کل شما مهمه و به خصوص معدل دو سال آخر که تقریبا همون دروس تخصصی شماست. میتونید این معدل دروس تخصصی یا دو سال آخر رو در رزومه و SOP بیارید،البته به اون 10 اصلا اشاره نکنید. نیازی به اینکارا نیست. ضمنا این تک نمره های بد اصلا نگرانی نداره.ظاهرا معدل خوبی دارید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم