04-02-2012, 12:42 PM
(03-02-2012, 04:53 PM)Nasim67 نوشته: پریسا جان شما خودت برای این business school اقدام کرده بودی یا خودشون پیدات کردن و باهات تماس گرفتن؟ممنونم نسیم جان
اینو از این جهت میپرسم که دقیقا پارسال از همین جا برای منم میل اومده بود و حتی به آدرس و شماره تلفنی که موقع ثبت نام GMAT داده بودم(اون موقع هنوز ایران تو لیست کشورهاش نبود) تماس گرفته بودن و پرسیده بودن میخوایم با فلانی صحبت کنیم و پذیرش بدیم بهشون،یه شماره بدین ازش!
من یکم فکر کردم و گفتم شاید به کسی اونجا میل زدم یا سوالی داشتم و فهمیدن متقاضی هستم و ... که دیدم نه والا!همچین کاری نکردم!
حالا هنوزم نمی دونم از کجا منو پیدا کردن یا از رو چه حسابی!
اینارو گفتم که حواستو حسابی جمع کنی و یه وقت بی پشتوانه یا قول فاند نری خدای نکرده دستت بمونه تو پوست گردو.
موفق باشی
البته من هنوز نمیدونم ایران تو لیستشون هست یا نه، چون من شماره ایران نداده بودم بهشون
از اینکه چطوری پیدا کردند، من فکر میکنم از طریق همون سایت جی مت اینها دانشجوهارو پیدا میکنند
چون من تو فیسبوک، صفحه آزمون جی مت رو اصولا بررسی میکنم و تو این صفحه میتونی اشکالات جی مت و هر چیزی که در مورد این آزمون میخوای رو بپرسی و تقریبا هر روز یا یک روز در میون یک سوال آزمون جی مت که تو سایتش گذاشته میشه ، اینجا گذاشته میشه و....
چند وقت پیش هم، مسئول این دانشگاه تو تویتر یه ساعت خاص به سوالات دانشجوها تو زمینه جی مت جواب میداد ، من فکر میکنم از این طریق بوده!!
مثلا هشتم فوریه TEXAS A&M به سوالات در مورد جی مت و دانشگاه و ... جواب میده...