(03-03-2015, 12:29 AM)'qashqayli' نوشته: با سلام
دوستان عزیز من کارشناسی مکانیک رو صنعتی اصفهان خوندم و قصد دارم در یکی از رشته های علوم انسانی (جامعه شناسی و یا اقتصاد) ادامه تحصیل بدم و سعی دارم انتخاب آگاهانه ای داشته باشم و از شما خواهشمندم کتابی را که فکر می کنید برای آشنایی با علم اقتصاد برای بنده مفید باشند معرفی کنید.
با تشکر
دوست عزيز
همونطور كه artash جان فرمودن پذيرش گرفتن براي دكترا در رشته هاي علوم انساني علي الخصوص اقتصاد و مديريت طي كردن هفت خوان رستم هست.
به نظرم براي فوق تو خارج از كشور اقدام كن چون بچه هاي مهندسي به دليل داشتن نمرات جي ار آي و تافل شانش گرفتن پذيرشون بيشتر از بچه هايي كه صرفا اقتصاد يا مديريت دارن
دانشگاه هاي اروپايي و آمريكايي شرط الزامي براي داشتن مدرك ليسانس اقتصاد ندارن و فقط نمرات رياضيات، جبر خطي .... بالايي بايد داشته باشيد.
براش هم منابع فارسي هست و لاتين.
فارسي : كلان تالبف عباس شاكري و تيمور رحماني، خرد محسن نظري، رياضيات و آمار محمودزاده يا رنجبران براي آشنايي خوبن
لاتين : فيشر، گجراتي، گرين ، بلنچارد و ...
به نظرم همون فارسي ها براي شروع خوبن/
اين هم بگم شانش در پذيرش، در كنار تلاش و نمرات عالي خيلي دخيله
همونطور كه artash جان فرمودن پذيرش گرفتن براي دكترا در رشته هاي علوم انساني علي الخصوص اقتصاد و مديريت طي كردن هفت خوان رستم هست.
به نظرم براي فوق تو خارج از كشور اقدام كن چون بچه هاي مهندسي به دليل داشتن نمرات جي ار آي و تافل شانش گرفتن پذيرشون بيشتر از بچه هايي كه صرفا اقتصاد يا مديريت دارن
دانشگاه هاي اروپايي و آمريكايي شرط الزامي براي داشتن مدرك ليسانس اقتصاد ندارن و فقط نمرات رياضيات، جبر خطي .... بالايي بايد داشته باشيد.
براش هم منابع فارسي هست و لاتين.
فارسي : كلان تالبف عباس شاكري و تيمور رحماني، خرد محسن نظري، رياضيات و آمار محمودزاده يا رنجبران براي آشنايي خوبن
لاتين : فيشر، گجراتي، گرين ، بلنچارد و ...
به نظرم همون فارسي ها براي شروع خوبن/
اين هم بگم شانش در پذيرش، در كنار تلاش و نمرات عالي خيلي دخيله