12-10-2013, 06:59 AM
به نظر من این کلاس ها بیشتر از اونکه به موسسه خاصی بستگی داشته باشند در درجه اول به فعالیت های فردی خود آدم و در درجه دوم به استاد موردنظر بر می گرده. به عبارتی در کلاس بهترین استاد فرانسه، زبان آموزهایی وجود دارند که به دلیل عدم فعالیت و غیبت و انجام ندادن تمرین ها خیلی ضعیف هستند و در کلاس استادهای خیلی معمولی هم افرادی وجود دارند که به دلیل فعالیت و تمرین زیاد پیشرفت خوبی داشتند.
سیستم های زبانی هم به نظر من خیلی فرق خاص و شگرفی با هم ندارند و با همه اونها می شود فرانسه را یاد گرفت. بیشتر موسسه ها کتاب های Alter ego و Cafe را یاد می دهند. سیستم Reflet به نسبت سخت تر از بقیه هست.
قبل از ثبت نام در هر کدام از این دو، از زبان آموزهای دیگر اون موسسه بپرسید که استادان مربوط به سطح شما چه کسانی هستند. چون در برخی مقاطع زمانی موسسه های معروف هم استاد خوبی ندارند. به همین دلیل اگر استادهای خوبی برای سطح شما وجود داشت که به زبان فرانسه مسلط بودند به نظرم به همون موسسه بروید. در کنار این اگر با فعالیت های جنبی و انجام تمرین ها خودتون هم فعالیت کنید زبانتون بهبود پیدا می کنه. کلاس های سفارت دارای این مزیت هستند که به شما امکان استفاده از کتابخانه اونجا را هم می دهند ولی خیلی زودتر می بایست ثبت نام کنید.
سیستم های زبانی هم به نظر من خیلی فرق خاص و شگرفی با هم ندارند و با همه اونها می شود فرانسه را یاد گرفت. بیشتر موسسه ها کتاب های Alter ego و Cafe را یاد می دهند. سیستم Reflet به نسبت سخت تر از بقیه هست.
قبل از ثبت نام در هر کدام از این دو، از زبان آموزهای دیگر اون موسسه بپرسید که استادان مربوط به سطح شما چه کسانی هستند. چون در برخی مقاطع زمانی موسسه های معروف هم استاد خوبی ندارند. به همین دلیل اگر استادهای خوبی برای سطح شما وجود داشت که به زبان فرانسه مسلط بودند به نظرم به همون موسسه بروید. در کنار این اگر با فعالیت های جنبی و انجام تمرین ها خودتون هم فعالیت کنید زبانتون بهبود پیدا می کنه. کلاس های سفارت دارای این مزیت هستند که به شما امکان استفاده از کتابخانه اونجا را هم می دهند ولی خیلی زودتر می بایست ثبت نام کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -