(25-03-2013, 12:33 AM)'mahyarelc' نوشته: ضروری که نیست، بیشتر برای manage کردن حسابه. ممکنه فقط یک تفاوتهایی در خدمات از طرف بانک مورد نظر برای حساب saving موجود باشه
(25-03-2013, 08:29 AM)'Babak' نوشته: معمولا حسابهای پسانداز (saving) سود بیشتری به سپرده شما پرداخت میکنند، ولی در حال حاضر نرخ بهرهها اون قدر پایین هست که تقریبا فرق معناداری ندارند. از اون طرف گاهی حسابهای پسانداز احتیاج به حداقل موجودی خاصی دارند و تعداد نقل و انتقالات پول در ماه محدوده. اگر از این موارد تخطی کنید، بانک جریمهاتون خواهد کرد. به همین خاطر، مراقب این موارد باشید.ممنون از راهنماییتون.
من هم به دلیل اینکه این حساب برای پول کم بهره ی خاصی نداشت و یه جورایی محدودیت داشت حساب savingam رو 2-3 ماه بعد از افتتاح بستم.
اما چند روز پیش اتفاقی داشتم با همکارم در مورد بانک صحبت می کردم گفتم من که saving ام رو بستم...فقط چکینگ دارم. همشون اول چپ چپ نگاه کردن بعد گفتن really؟! بعد گفتن نه همه باید داشته باشن...هی می گفتم چرا؟ هی می گفتن لازمه!
![[عکس: 297.gif]](http://www.pic4ever.com/images/297.gif)
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
♥♫ listen ♥♫ L
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]♥♫ listen ♥♫ L