10-01-2012, 06:30 AM
(07-01-2012, 11:48 AM)Pejman نوشته: دوستان عزیز، بین دانشگاه های زیر که همگی رنک بالای 100 هستند، اگر بخواهید 2 تا دانشگاه رو انتخاب کنید کدومها هستند (با اولویت فاند و اعتبار نسبی دانشگاه)؟ البته دلیلتون رو هم بگید ممنون می شم.درود
Wyoming
Tulsa
Akron
Toledo
Louisville
Old Dominion
پژمان جان من اطلاعات خاصی در مورد این دانشگاهها ندارم، فقط چون یکی از دوستام میخواد واسه Akron اپلای کنه (دکترا-برق) اومدم یه چیزی گفته باشم!
اینا همش نقل قول هست و هر گونه مسئولیتی از دوش اینجانب خارج است
نقل قول:Akron جزو دانشگاههای خوب ایالت اوهایو هست، (USNews 125 در engineering). یکی از مزیتهاش نزدیکی به دانشگاه اوهایو هست.پیشنهادم اینه که با دانشجوهای ایرانی این دانشگاها یه ارتباطی برقرار بکنی (گوگل کنی میاره دانشجوها رو) تا از وضعیت فاند و آب و هوا دقیق مطلع بشی
استادی که به این رفیقمون ok داده، خودش دلیل اومدنش به Akron رو location خوب گفته، این دوستمون به این نتیجه رسیده که اوضاع کار تو این ایالت هم بد نباشه
چند تا از بچه های شریف و تهران و امیرکبیر رو هم این دوستمون دیده که از اینجا پذیرش گرفتن
در مورد آب و هواش اطلاعات خاصی نداشته
البته آب و هوا رو میشه همین طوری هم یه سرچی زد؛ ولی فاندو نمیشه راحت فهمید... من نمیدونم چرا به نظرم از تولسا بر خلاف بقیه دوستان خیلی تعریف نشنیدم!!(یعنی کلا از ایالت اوکلاهوما...فقط در سطح شنیده...که احتمالا اشتباه بوده)
راستی فکر کنم USnews اگه premium داری میزان بودجه دانشگاه واسه فاندو اینا رو میگذاشت
نظر خودم کلا اینه که تو این رنج، دانشگاهها از لحاظ اعتبار فرقی ندارن با هم (یه جورایی مثل ایران خودمون!!)...اولویت رو بگذار رو فاند و آب و هوا (اگه همه رشته ها دقیق اون چیزیه که میخوای... وگرنه اولویت رو من میگذارم رو چیزی که میخوای بخونی، حتی اگه 0.1% فرق بکنه!)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge