22-09-2017, 08:42 PM
سلام من میخواستم بدونم مدرک دانشگاه آزاد برای کار کردن در خارج از کشور چه جوریه راحت قبول میکنن یا نه
مقایسه مدارک دانشگاه های ایران برای گرفتن پذیرش و کمک هزینه
|
22-09-2017, 08:42 PM
سلام من میخواستم بدونم مدرک دانشگاه آزاد برای کار کردن در خارج از کشور چه جوریه راحت قبول میکنن یا نه
22-09-2017, 09:45 PM
(22-09-2017, 08:42 PM)مهمان نوشته: سلام من میخواستم بدونم مدرک دانشگاه آزاد برای کار کردن در خارج از کشور چه جوریه راحت قبول میکنن یا نه درود کار کردن واقعا به مدرک ربطی نداره. کسی خارج از کشور برید یه کارخونه اصلا به سختی میتونین بهش بفهمونین ایران کجاست که حالا بیایین براش فرق ازاد سراسری رو توضیح بدین. اگر منظورتون اینه که میشه درس خوند بعد کار پیدا کرد در خارج با هر مدرکی، جوابش بله هست. ولی اگر منظورتون مستقیم کار پیدا کردن هست (کاری که شاق هست و سخت) اون موقع سابقه کار که 90 درصد اهمیت داره.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
29-09-2017, 07:58 PM
سلام خدمت شما من مكانيك دانشگاه صنعتي اراك ومكانيك دانشگاه ازاد تهران جنوب قبول شدم به من توصيه ميكنن همون تهران بمونم چون سخش بالاتر از اراكه تو و خدا بگيد ايا اينطوره ايا بعدا براي اپلاي كردن به مشگل برميخورم يا نه؟تورو خدا راهنماييم كنيد
29-09-2017, 08:17 PM
(29-09-2017, 07:58 PM)مهمان نوشته: سلام خدمت شما من مكانيك دانشگاه صنعتي اراك ومكانيك دانشگاه ازاد تهران جنوب قبول شدم به من توصيه ميكنن همون تهران بمونم چون سخش بالاتر از اراكه تو و خدا بگيد ايا اينطوره ايا بعدا براي اپلاي كردن به مشگل برميخورم يا نه؟تورو خدا راهنماييم كنيد سلام رتبه علمی دانشگاه آزاد تهران واحد جنوب به مراتب بهتر از دانشگاه صنعتی اراک است، اگر از نظر مالی در تنگنا نیستید، دانشگاه آزاد را انتخاب کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
29-09-2017, 10:06 PM
(29-09-2017, 07:58 PM)مهمان نوشته: سلام خدمت شما من مكانيك دانشگاه صنعتي اراك ومكانيك دانشگاه ازاد تهران جنوب قبول شدم به من توصيه ميكنن همون تهران بمونم چون سخش بالاتر از اراكه تو و خدا بگيد ايا اينطوره ايا بعدا براي اپلاي كردن به مشگل برميخورم يا نه؟تورو خدا راهنماييم كنيد به نظرم درب و داغون ترین دانشگاه های دولتی از بهترین دانشگاه آزادها بهترند. اگه تشریف ببرید و جو بین دانشجوها و حتی اساتید رو در دانشگاه ازادها ببینید می بینید که همه از دم دنبال تفریح هستن. دانشگاه های دولتی کم بضاعت درسته امکانات کمتری دارن ولی همچنان جو تلاش و درس خوندن توشون هست. اینا رو به چشم خودم دیدم
01-10-2017, 05:57 PM
سلام ممنون از پاسختون خب حالا اگه من مهمان شم شبانه فارغ التحصیل بشم واسه اپلای کردن مشکلی ندارم از نظر اعتبار دانشگاه؟؟
یعنی چون شبانه هستم احتمال پذیرشم نسبت به روزاته کمتر باشه؟؟
01-10-2017, 05:57 PM
سلام ممنون از پاسختون خب حالا اگه من مهمان شم شبانه فارغ التحصیل بشم واسه اپلای کردن مشکلی ندارم از نظر اعتبار دانشگاه؟؟
یعنی چون شبانه هستم احتمال پذیرشم نسبت به روزاته کمتر باشه؟؟
02-10-2017, 01:36 AM
@Kamyab22
دوستان با تجربه نظر بدن بهتره. حالا که می خواید شبانه بخونید برید یک دانشگاه خیلی خوب (اگر قبول کنن که چون بحث پوله فکرکنم همه جا قبول می کنن). هر چند تاپ های ایران هم چندان شناخته شده نیستند تو دنیا ولی بازم تاپ ها از بقیه شاید بهتر باشن. سعی کنید تا می تونید رزومه تون رو قوی کنید و معدلتون رو بالا ببرید تو اپلای اینا مهمه. شبانه م فکر نکنم غیر از ایران جای دیگه ای همچین کارایی بکنه برای پول بیش تر گرفتن از دانشجو پس اصلا نمی دونن چیه که بخواد براتون مشکل پیش بیاد. بازم دوستان دیگه که مطلع ترن امیدوارم جوابتون رو بدن.
02-10-2017, 06:09 PM
@Kamyab22
سلام، روزانه و شبانه از نظر اعتبار تفاوتی ندارد و فقط بحث هزینهها و آزادسازی مدارک مطرح است. برای مشاهده کارهایی که برای اپلای موفق در هنگام تحصیل باید انجام بدهید به موضوع زیر رجوع کنید و آن را به صورت کامل مطالعه کند. برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده @shapol46 سلام متاسفانه موضوع انتقالی از یک دانشگاه رتبه 3 به یک دانشگاه رتبه 1 در ایران حقیقت دارد و پول راه حل این موضوع خواهد بود و برای پذیرش نیز دانشگاه تهران، شریف، امیر کبیر و امثال اینها برای اپلای کار راحتتری در پیش دارند، به این دلیل که دانشجویان این دانشگاهها معمولا اپلای کردهاند و درخشان بودهاند، اما برای بیشتر دانشگاههای این کشور صحبت شما صحیح است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
13-12-2017, 12:37 PM
وضعیت دانشجویان دکترا چطور؟
برای فوق تخصص یا پی اچ دی میشه اقدام به اپلای کرد؟ مدرک دکترای دانشگاه آزاد چطور مورد پذیرشه؟ |
|