03-01-2015, 11:14 PM
'reza_blue dateline='' نوشته: سلام من ارشد با معدل 17.5از غیر انتفاعی و لیسانسمم غیر انتفاعی با معدل 16 رشتمم برق قدرته نمره تافلم 89
مقاله یه دونه isi
به نظر شما با این شرایط امیدی به فاند میشه داشت من زیاد رنکینگ دانشگاش واسم مهم نیست
اصلا با این شرایط کسی دیدین فاند بگیره
ممنون
سلام بر شما دوست خوبم
ببینید متاسفانه تا این لحظه تعداد کسانی که هر دو مقطع را در دانشگاه غیر انتفاعی تحصیل کرده و برای دکتری اپلای کرده باشند خیلی کم هست که بشود دقیق به شما پاسخ داد ولی من نظر شخصی خودم را عرض می کنم
با توجه به اینکه معدل های شما تقریبا در رشته خودتون مناسب هست و مدرک شما را هم وزارت علوم تایید می کند در گرفتن پذیرش حداقل در اروپا و استرالیا مشکلی بنظر من ندارید نمره تافل شما هم با دانشگاه های رنک متوسط یا بهتره بگم بالای ۱۵۰ تا ۵۰۰ میشه گفت مناسب هست البته اگه بالای ۹۲ بود خیال خود را راحت می کردید
من جای شما باشم دنبال استاد می گردم که با ایشان علاقه مند باشم کار کنم بعد انشاله اگه اوکی گرفتم اقدام می کردم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]