15-06-2018, 11:25 PM
(15-06-2018, 06:05 PM)automotive نوشته: مقصد شما حتما باید نروژ باشد؟حقیقتش من خیلی راجب نروژ تحقیق کردم و بعد از کلی تحقیق آن را انتخاب نمودم فرانسه و آلمان ارشد را به زبان خود تدریس میکنند و زبان آنها خیلی سخت است.هلند
تحصیل در آلمان و فرانسه رایگان است اما هزینه زندگی قابل توجه است. اگر واقعا مقاله ISI داشته باشید احتمال دریافت کمک هزینه شما بالاتر میرود.
برای ارشد از ایتالیا (با وجود سرمایه حدودا 5000 یورویی) اقدام کنید.
یا اینکه از هلند یا تفاوتی ندارد سایر کشور ها فاند کامل دریافت کنید، در تمام اروپا جلب نظر استاد ملاک پذیرش است و اگر ایشان موافقت کنند باقی راه فقط طی کردن مراحل اداری است.
ضمنا ترکیه نیز برای ارشد عالی است، نه تنها کمک هزینه تحصیلی شما را پرداخت میکنند، بلکه بلیط هوایپمای پرواز به ترکیه را نیز برای شما فراهم میکنند.
ارتباطی که ندارم، به وب سایت دانشگاه ها مراجعه کنید، به دانشکده رشته خود مراجعه کنید و ایمیل اساتید را میتوانید در آنجا بیابید، معمولا مدیر گروه و استاد راهنما ها ایمیل خود را در آن قسمت قرار میدهند البته رئیس دانشکده و منشی نیز معمولا حضور دارند.
سپس با آنها از طریق ایمیل ارتباط برقرار کنید، رزومه خود را ارسال کنید، پروژه های تحقیقاتی آن ها را از طریق Linkedin و Google Scholar مشاهده کنید و حیطه حقیقاتی هر کدام از آنها که به شما نزدیک تر بود برای آن ها اقدام کنید (البته پس از چاپ مقاله) قبل از آن فقط مطالعه کنید تا استاد مطمئن شود که همینطوری یک ایمیل ارسال نکرده باشید.
برای پاسخ دادن به سوالاتی از قبیل: چرا این رشته، چرا این دانشگاه، چرا من و مواردی از قبیل نیز آماده باشید.
موفق باشید.
ترکیه هم به اندازه نروژ و سوئد در صنعت پیشرفت نکرده!
برای مابقی اطلاعات هم واقعا واقعا متشکرم خیلی لطف کردید???