23-04-2018, 09:39 AM
(21-04-2018, 02:47 AM)امير م پ نوشته: سلام دوستان عزيز. من بعد از ٢ سال پيش رفتم مصاحبه و ميخواستم از طريق خانوادگي برم آمريكا بعد از ٢ سال كه سايت آنكارا رو دايماً چك كردم و ٥ ٦ با هم آپ ديت شدم. الان توي قسمت كيس استوس واسم اين و زده بود. w f212 اين يعني جي ريجكت شدم آيا؟؟؟؟؟؟؟ ممنون ميشم كمك كنيد
فکر میکنم که کیس شما ویزای مهاجرتی (گرین کارت) بوده، درسته؟ w(f)212 به معنی رد شدن قطعی نیست. به این معنیه که به خاطر فرمان جدید ترامپ نتونستند در مرحله اول به شما ویزا بدند، اما سفارت کیس شما رو بررسی خواهد کرد و احتمال داره که به شما waiver داده بشه و کیس شما رو قبول کنند. تا امروز از هزاران کیس بررسی شده، به تعداد انگشت شماری waiver داده شده. در نتیجه احتمال گرفتن waiver بسیار کمه، مگر این که قوانین باز تغییر کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.