15-09-2013, 09:59 PM
درود . من سابقه کار تو 2 تا شرکت خصوصی دارم ، هر2 حاضرن نامه بدن اما گفتن متن از خودم ! کسی تمپلت از نامه سابقه کار داره ممنون میشم به اشتراک بزاره .
نامه اشتغال به كار يا سابقه كار
|
15-09-2013, 09:59 PM
درود . من سابقه کار تو 2 تا شرکت خصوصی دارم ، هر2 حاضرن نامه بدن اما گفتن متن از خودم ! کسی تمپلت از نامه سابقه کار داره ممنون میشم به اشتراک بزاره .
15-09-2013, 10:13 PM
از شرکت X
به دانشگاه Y احتراما بدین وسیله گواهی میشود آقا/خانم ... فرزند ... متولد ... به کد ملی ... و شماره شناسنامه ... صادره از ... از تاریخ A الی B در این شرکت مشغول به کار بوده است. این گواهی بنا به درخواست نامبرده جهت ارائه به آن دانشگاه صادر شده و ارزش قانونی دیگری ندارد. مهر و امضا The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
15-09-2013, 10:17 PM
این خیلی خاص برای یک دانشگاه میشود . کلی تر باشد که برای همه جا بتوان استفاده کرد ؟! ایا جزییات کاری که انجام میدادم تو این نامه ها نوشته میشود ؟ تو 1 شرکت 39 ماه کار کردم پشت سر هم اما در شرکت دوم فقط تابستان ها بودم . دومی میشود هر 3تا تابستان تو 1نامه اورد ؟
(15-09-2013, 10:17 PM)'mohsen67' نوشته: این خیلی خاص برای یک دانشگاه میشود . کلی تر باشد که برای همه جا بتوان استفاده کرد ؟! ایا جزییات کاری که انجام میدادم تو این نامه ها نوشته میشود ؟ تو 1 شرکت 39 ماه کار کردم پشت سر هم اما در شرکت دوم فقط تابستان ها بودم . دومی میشود هر 3تا تابستان تو 1نامه اورد ؟ راستش من تا حالا ندیدم گواهی اشتغال به کار (یا هر گواهی دیگری رو) به صورت کلی صادر کنند! یعنی هر جا شما گواهی بخوای بگیری از شما میپرسند که خطاب به کدوم سازمان، ارگان، اداره، شرکت و ... است (چون این نامه در سیستم اداری واحد صادرکننده گواهی باید ثبت بشه که در فلان تاریخ طبق فلان شماره، این نامه با این مضمون به فلان اداره فرستاده شد).
برای دانشگاه احتیاج به جزئیات کاری نیست، ولی اگر نامه اشتغال رو برای یک شرکت دیگه نیاز دارید، ذکر عنوان کلی کاری که انجام میدادید میتونه مفید باشه (بستگی به این داره که جایی که گواهی رو میخواهید ارائه بدید، برخوردش با این قضیه چجوره). یعنی میتونید ذکر کنید که "به عنوان ... در این شرکت مشغول به کار بوده است". بله، چون باید بازه زمانی اشتغال رو ذکر کنید، میتونید دومی رو در یک نامه ذکر کنید. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
15-09-2013, 10:42 PM
متن نامه به فارسی باید بگیرم بعد ببرم ترجمه شود یا از اول انگلیسی باشه اکی هست ؟
15-09-2013, 11:37 PM
(15-09-2013, 10:42 PM)'mohsen67' نوشته: متن نامه به فارسی باید بگیرم بعد ببرم ترجمه شود یا از اول انگلیسی باشه اکی هست ؟ دوست من، شما به جای اینکه سوالاتت رو یکی یکی پرسی، از ابتدا کل قضیه رو بگو!
اگر شرکتی که در اونجا مشغول به کار بودید، گواهی انگلیسی صادر میکنه، میتونید انگلیسی بگیرید و دیگه نیازی به ترجمه و ... هم نیست. چون این گواهی رو دارالترجمه در سربرگ خودشون ترجمه میکنه نه در کاغذهای قوه قضائیه (مگر اینکه بخواهید از تامین اجتماعی گواهی اشتغال بگیرید و تائید کنید و بعد بدید برای ترجمه) The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
16-09-2013, 06:16 PM
(16-09-2013, 03:40 PM)'mohsen67' نوشته: برای دانشگاه ها گرفتن گواهی از تامین اجتماعی الزامی است ؟ من نهایتا متوجه نشدم، شما گواهی اشتغال رو برای شرکتی میخوای یا دانشگاه!
اینکه دانشگاه از تامین اجتماعی مدرکی بخواد یا نه، تا حدود زیادی به دانشگاه بستگی داره. مثلا از من گواهی تامین اجتماعی رو نخواستند و من فقط یک Print Screen از صفحه سوابق بیمه ای که دارم (از سایت تامین اجتماعی) در سامانه دانشگاه آپلود کردم، حتی برای گواهی اشتغالی که از محل کارم گرفتم، روزنامه رسمی شرکت رو هم نخواست، در مقابل از دوستان دانشگاه های دیگه، روزنامه رسمی شرکت محل اشتغالشون رو هم درخواست کردند. اگر برای دانشگاه این گواهی اشتغال رو نیاز دارید، این مورد بستگی به دانشگاه داره، بهتره از اونها سوال بفرمائید، ولی اگر برای شرکتی میخواهید، معمولا بدون گواهی تامین اجتماعی/روزنامه رسمی شرکت هم قبول خواهند کرد. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
28-11-2013, 02:03 AM
دوستان من یک گواهی اشتغال به کار میخام برای سفارت لهستان. یک متن آماده کردم به صورت زیر , به نظر دوستان کافی و کامل هست و اگر ایرادی داره لطف کنید و تصحیح بفرمائید :
This is to certify that Mr................ , Born on .................... , son of ..............., holder of ID Card No. ..........., issued in ................., has been working at this company as a ".............." from august. 20, 2013 until now on a full time basis with monthly salary of "..........." Rials and with social insurance number آیا بهتر بود سمت رو هم ننویسم ؟
شرح وظائف رو هم توضیح ندادم. احساس کردم دردسر ساز باشه واسه گرفتن شنگن. درسته ؟ من در اینجا فقط شماره بیمه رو ذکر میکنم آیا کافی هست ؟ یا بهتره کپی سوابق رو از سایت تامین اجتماعی گرفته و ترجمه کنم ؟
12-12-2013, 11:25 PM
سلام دوستان
من ۴۰ ماه سابقهٔ کار تو یه شرکت خصوصی که مرتبط با رشتهٔ تحصیلیم هست دارم. و میخوام برای دانشگاههای مختلف آمریکا اقدام کنم. دانشگهایی که میخوام اقدام کنم برای اپلای، تقریبا متعددن... اگه من سابقهٔ ۴۰ ماه از بیمه تامین اجتماعی و یه گواهی اشتغال به کار بگیرم که هر گواهی خطاب یه به دانشگاه باشه... و ترچمه کنم کفایت میکنه.؟ یا نیاز به چیز دیگهای هست ؟ |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
3 مهمان |