15-12-2013, 12:05 PM
(16-09-2013, 06:16 PM)'MaMi' نوشته:من نهایتا متوجه نشدم، شما گواهی اشتغال رو برای شرکتی میخوای یا دانشگاه!
اینکه دانشگاه از تامین اجتماعی مدرکی بخواد یا نه، تا حدود زیادی به دانشگاه بستگی داره. مثلا از من گواهی تامین اجتماعی رو نخواستند و من فقط یک Print Screen از صفحه سوابق بیمه ای که دارم (از سایت تامین اجتماعی) در سامانه دانشگاه آپلود کردم، حتی برای گواهی اشتغالی که از محل کارم گرفتم، روزنامه رسمی شرکت رو هم نخواست، در مقابل از دوستان دانشگاه های دیگه، روزنامه رسمی شرکت محل اشتغالشون رو هم درخواست کردند. اگر برای دانشگاه این گواهی اشتغال رو نیاز دارید، این مورد بستگی به دانشگاه داره، بهتره از اونها سوال بفرمائید، ولی اگر برای شرکتی میخواهید، معمولا بدون گواهی تامین اجتماعی/روزنامه رسمی شرکت هم قبول خواهند کرد.
گفتید که بهتره از دانشگاه پرسیده بشه که گواهی بیمه هم می خوان یا نه!! اما معمولا که دانشگاهها مدرک سابقه کار رو به عنوان مدارک در خواستی اولیه نمی خوان!! من ایمیلی در این خصوص برای چند تاشون فرستادم اما جوابی نگرفتم!! اگه مدرک بیمه و نامه شرکت باشه معمولا کافیه!؟ موقع اپلای و همرا با مدارک دیگه باید آپلود بشه..!؟