23-05-2018, 09:41 AM
(17-05-2018, 08:52 PM)ekin نوشته: با سلام و عرض ادب!
دوست بزرگوار بنده سوم ماه می مصاحبه ام بود تو آنکارا! مصاحبه خیلی خوب بود، من به همه سوالات آفیسر عصبی جواب دادم محکم و مختصر! همینطور 6 سوال آنکارا را هم پر کردم و پریروز فرستادم. من حالا یک سوال دیگری هم از شما دارم. من سابقه فعالیت های سیاسی دارم و زندان هم افتاده ام. (مصائب مسیح ). برخی از اخبار مربوطه را گفتم دوستان پاک کنن از اینترنت. ولی بنا به صلاحدید بعضی از دوستان من بقیه موارد را پاک نکردم. الان فقط 3 تا خبر در مورد من تو اینترنت هست. و این اخبار کمی ملایم تر هستند و کلا اخبار مربوط به دستگیری و زندان را پاک کردم. به نظر شما این اخبار به نفع من هست یا به ضررم. کلا در این مورد گیج می زنم.
با تشکر از وقت گرانقدرتان.
راستش من مورد مشابهی ندیدم که بر اساس اون تجربه بتونم نظری بدم، ولی نظر شخصی من اینه که هر چی اخبار و اطلاعات در مورد شما بیشتر باشه، احتمالا پروسه کلیرنس شما رو طولانیتر کنه. به همین دلیل فکر کنم کمتر بودن اطلاعات حداقل از نظر طول دوره کلیرنس به نفع شما باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.