31-10-2015, 09:22 PM
(31-10-2015, 04:49 PM)Torkan نوشته: دروددرود.
با توجه به اینکه بنده در مورد استرالیا اطلاعات کمی دارم و همچنین وقتی بحث به لیسانس میکشه باز اطلاعات کم و کمتر میشه چون خیلی از دوستان دیگه لیسانس رو ایران خوندن، ولی میدونم دو راهی به نسبت سختیه ولی از دوراهیها یا حتی چهارراهیهایی مثل لب مرز بودن بودجه و وابستگی و اقامت و اینجور چیزا سخت تر نیست.
اگر عجله ندارید واسه رفتن، دقت کنید این نظر منه، لیسانس رو سعی کنید در یک دانشگاه خوب در ایران بخونید و بعد اپلای کنید برید. من دقیقا شرایط رفتن به لیسانس رو نمیدونم ولی این رو مطمین هستم اگر کوچکترین مشکل مالی ندارین عمر گرانبهاتون رو بهتره در میان دیوارها تلف نکنید!
اگر نمیخواهید برگردید که دیگه بهتر. هر چه در سنین پایینتری برید بهتره. از ما گفتن. ممکنه همین جمله ساده من 6 سال از عمرتون رو save کنه براتون.
بااحترام،
ترکان
من اتفاقا به خاطر اینکه سنم پایین هست میخوام برم استرالیا که پیش عمم باشم وگرنه اگر بزرگتر شم و در یک دانشگاه ایرانی با توجه به راهنمایی های شما مقدمات رو بخونم مقرون به صرفه تر هست درسته؟؟و بعدش به کشوری دیگه ای مانند امریکا یا کانادا برم.قصد برگشت هم ندارم اگه برم فقط نیاز به راهنمایی دوستان بزرگواری همانند شما جناب ترکان و دوستان دیگر دارم که مقدمات کار رو به من بگه
با تشکر