25-12-2011, 08:58 PM
اول جا داره از همه دوستانی که قصد کمک داشتن تشکر کنم.
در مورد قسمت اول حرفتون هم من حق رو به شما میدم چون گویا مدتیه از ایران دور بودید و یکسری چیزهاش رو فراموش کردید! مثلا اینکه اینجا اکثر چیزا سرجای خودش نیست و توصیه نامه رو همونطور که دوستمون هم گفتن اکثرا دانشجو می نویسه و استاد میخونه و امضا می کنه... شما هم موفق باشید.
(23-12-2011, 07:23 PM)saeed_oroomy نوشته: سلام دوست عزیز..حضورتون رو در سایت تبریک میگم...توصیه نامه شما چندین ایراد داره...نمره رو 2 باز ذکر کردید که به این موضوع نیاز نبوده...2-یه مقدار غلط گرامری و نوشتاری داره...3-شما از جملات کوتاه زیادی استفاده کردید....4-توصیه میکنم چندین نمونه رکمند که تو سایت هست رو نگاه کنید و تو وب هم دنبال نمونه های بیشتری باشید...5-سعی کنید نامه شما طولانی تر از اینی باشه که نوشتید...مواردی که ذکر کردید مخصوصا مورد اول اصلاح کننده بود و مفید. اما در مورد دومی که دیگر دوستان هم بنوعی به اون اشاره کردن چه بهتر بود که یکی دو نمونه غلط گرامری رو ذکر می کردید،آخه من قبلا متن رو با ورد چک کردم. منظورتون از غلط نوشتاری رو هم دقیقا نفهمیدم. امیدوارم غلط املایی نبوده باشه...
(23-12-2011, 10:10 PM)m0h3n نوشته: من متوجه نشدم !! شما دارید توصیه نامه واسه خودتون می نویسید !!!!از شما هم ممنونم. درست حدس زدید! نوشتار خودمه و واسه همین هم هست که اینقدر ضعیفه! فقط کاش علاوه بر ذکر کلی ایرادهاش رو هم مشخص می کردید که راحتتر بشه اصلاحش کرد.
بهرحال متن این توصیه نامه مناسب نیست و دارای اشکالات بسیاری هست و شیوه نوشتار نشون میده که این دست خط مربوط به استاد نیست. (اگر هم دستخط استاد هست که ...)
موفق باشید
در مورد قسمت اول حرفتون هم من حق رو به شما میدم چون گویا مدتیه از ایران دور بودید و یکسری چیزهاش رو فراموش کردید! مثلا اینکه اینجا اکثر چیزا سرجای خودش نیست و توصیه نامه رو همونطور که دوستمون هم گفتن اکثرا دانشجو می نویسه و استاد میخونه و امضا می کنه... شما هم موفق باشید.
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...