02-11-2017, 10:53 PM
(02-11-2017, 10:17 PM)GordAfarid نوشته: دوستان
من ایمیل زیر رو در جواب نامه ای که به یکی از اساتید دانشگاه مک گیل فرستاده بودم، دریافت کردم:
I might have positions available for Fall 2018 and your profile seems appropriate.
I will know if funding is available by the end of Jan 2018 and even more sure by April 2018.
If you email me then we can discuss possibilities
اما چون ددلاین برای اپلای 31 ام بود، ضمن تشکر ازش و گفتن اینکه حتما اونموقع بهش ایمیل می زنم، بهش گفتم چون ددلاین آخر ژانویه است و یکی از شرایط پذیرش اینه که یکی از استادای دانشکده شما رو پذیرفته باشه، آیا من اپلای کنم یا نه؟ در جواب گفته
This is your decision. I cannot assure that I will have funding because I do not know. People normally apply and then decide once the funding situation is clear.
بنظرتون با این حواب، شروع کنم استادای دیگه ی این دانشکده مکاتبه داشته باشم؟ یکم گیجم، نمیدونم الان یعنی اگر اپلای کنم، دانشگاه با این وضع این استاد، در مورد من چه تصمیمی میگیره؟
البته پرسیدن اینکه آیا من اپلای کنم یا نه خیلی خوب نیس
شاید استاد فاند هم داره میخواد ببینه که شما چند مرده حلاجید و پیگیر هستید
از دید من اگر به استاد دیگری ایمیل بزنید شانس کار با این استاد رو از دست میدید.
حس شما چی میگه همون رو اجرا کنید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.