23-09-2012, 02:53 AM
(22-09-2012, 03:06 PM)Karim نوشته: درود،به نظر من جواب خیلی کلیشهای هست و نمیشه مثبت تلقیش کرد. به طور کلی جوابی تو مایههای «اپلای کن و اگر پذیرش گرفتی بعدا بیا صحبت کنیم» رو نمیشه مثبت تلقی کرد. وقتی استادی جواب مثبت میده معمولا بهتون میگه که بعد از این که اپلای کردید پرونده شما رو پیگیری میکنه و احتمالا ممکنه در مورد امکان گرفتن RA بهتون توضیحاتی بده. خلاصه این که جواب حالت از سر باز کردن نداره.
یک استادی این جوابو به من داده،
Thanks for the note. After you get accepted into our program here , come see me. Good luck
شما جای باشید این دانشگاه رو اپلای می کنید؟
اصلا جواب این استاد رو چی بدم؟
به بقیه همکاراش در این گروه میل بزنم؟ یا اصلا در این گروه استاد کاره ای نیست و همه کاره کمیته پذیرش هست؟!
مرسی
.
به نظر من به بقیه استادها ایمیل بزنید و ببینید و کسی جواب بهتری میده یا خیر.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.