31-08-2014, 07:19 PM
کدوم کشوره دوست عزیز؟
خوب می تونید تشکر کنید و بعد بگید که با توجه به سایتش و آگهیش فکر کردید برای فوق هم دانشجو میگیره و در ادامه بگید به دکترا هم علاقه مندید (البته خوب بهتره فوق داشته باشید یا رزومه ی خوبی داشته باشید) و منتظر جوابش باشید ببینید در مورد دکترا چی میگه و ایا پوزیشنی داره؟
خوب می تونید تشکر کنید و بعد بگید که با توجه به سایتش و آگهیش فکر کردید برای فوق هم دانشجو میگیره و در ادامه بگید به دکترا هم علاقه مندید (البته خوب بهتره فوق داشته باشید یا رزومه ی خوبی داشته باشید) و منتظر جوابش باشید ببینید در مورد دکترا چی میگه و ایا پوزیشنی داره؟
(31-08-2014, 03:51 PM)'ftn' نوشته: با سلام...
من برای استاد مربوطه ایمیلی با مضمون ابراز علاقه برای مستر فرستادم و استاد هم این جواب رو زده:I am sorry, but I don’t have sufficient funds to take a new international Master’s student at this time.تو سایتش البته اگه آپدیت باشه، برای یه موضوع مشخصی گفته بود که هم ارشد نیاز داره و هم دکترا...من از ایمیلش اینجوری نتیجه گرفتم که دانشجوی خارجی ارشد نمی خواد و احتمال اینکه دکتری بخواد هست...
- امکانش هست الان ابراز علاقه کنم برای دکتری، البته پیرو ایمیل قبلی و اضافه کردن یه توضیح کوچولو (اگه در مورد این توضیح هم راهنمایی کنید ممنون میشم)؟
-یا منتظر بمونم یه مدت دیگه از صفر ایمیل بزنم به استاد برای دکتری؟
در ضمن این دانشکده application deadline نداره.