15-05-2018, 03:34 PM
(14-05-2018, 08:50 AM)emeliano نوشته: 1- هیچ چیزی در رزومه خطرناکتر از غلط املایی نیست! غلط املایی اونم به تعداد زیاد خیلی تاثیر بدی در شخص مقابل خواهد داشت. فقط در یک دقیقه اولی که رزومه شمارو خوندم ششتا ایراد تایپی دیدم!ممنونم از وقتی که گذاشتین
Curruculum
Refrences
Elementry
avarage
amonge
counselin
هنوز هم هست!
2- فاصله رو رعایت کنید! بعد از نقطه (.) کاما (،) یا ( : ) باید "فاصله" (Space) بزنید. استادها بدلیل اینکه داوری مقاله میکنن و خودشان مقاله مینویسند خیلی خیلی این دو مورد یعنی ((غلط املایی)) و ((زیبانویسی)) براشون مهمه.
3- در قسمت Publications اسم خودتون رو Bold کنید.
4- فرمت ریپورت Publicationهاتون رو بر اساس فرمت یکی از بهترین ژورنالهای رشته خودتون انجام بدین.
5- نوشتن معدل رو پیشنهاد نمیدم مخصوصا اگه کشوری که دارید اپلای میکنید Scale متفاوتی از ایران داره. معدل رو فقط در دو حالت پیشنهاد میکنم بنویسید: الف) دانشگاه تاکید کرده که معدل رو در رزومه بنویسید ب) معدل لیسانس و فوق لیسانستون "بیست تمام" هست!
6- کادر برای رزومه رو نمیپسندم (ترجیح شخصی)
7- توی صفحه دوم تاریخها زیر هم مرتب نیست!
8- خیلی آیکونهایی که گذاشته بودین کنار بخشهای مختلف رو نپسندیدم (ترجیح شخصی) اما اگه هدفتون این بوده که متفاوت باشید اون یه حرف دیگهست.
9- بین بخشهای مختلف رزومهتون به خط فاصله بندارین! خیلی چسبیده به هم هستن!
توصیه:
1- حتما به حداقل سه نفر هم رشتهای و سه نفر غیر هم رشتهای رزومهتون رو بدین که بخونن (ترجیحا اشخاص آکادمیک)
2- بعد از نهایی شدن رزومهتون اون رو پرینت بگیرین و برای آخرین بار چک کند (خیلی وقتها ایراداتی که در مانیتور از چشمتون در میره در پرینت به چشم میاد.
موفق باشید
امیلیانو
واای چه اشکالای تابلویی بودن واقعا فقط یه سوال برای publication ها حتی اگه توی فرمت اسم قرار نباشه بولد باشه، بازم من بولدش کنم؟
خیلی از نظراتی که دادین ممنونم
خیلی توصیه هاتون مفید بود. به هیچکدوم فکر نکرده بودم
واقعا دستتون درد نکنه