11-06-2017, 06:59 PM
(11-06-2017, 04:25 PM)SkyGirl.Shva نوشته: سلام دوستان ممنون میشم راهنمایم کنید
من برای مستر (Master) برای یکی از دانشگاههای کانادا برای ترم بهار 2018 درخواست دادم
یک هفته ای میشه ایمیلی از طرف دانشگاه اومده که من باید یه استاد رو پیدا کنم با ایشون مکاتبه کنم و نظر ایشون رو جلب کنم
اینکه یه دانشجوی متقاضی ارشد بخواد با یه استاد مکاتبه کنه و نظرشو جلب کنه برای همه غیر عادی کسی اینجا هست به من راهنمایی کنه؟؟
برای اینکه با شرایطم آشنا بشین توضیح مختصری میدم
رشته ام مهندسی برق گرایش مخابرات دانشگاه آزاد- معدل کل ام خوب نیست14.03 . معدل سال آخر 15.28 و ترم آخرم 16.31 هستش
سه سال سابقه تدریس تو دبیرستان رو دارم ( جهت پُر کردن گپ تحصیلیم نتونسم شغل مرتبطی که چیزی یاد بگیرم پیدا کنم ترجیح دادم تدریس کنم)
یکسری مهارتها از جمله برنامه نویسی C# مطلب و نرم افزار های مرتبط گرایشمو کار کردم
نمیدونم شانسی برای جلب توجه استادی رو دارم یا نه!!
بدون داشتن سابقه تحقیقاتی نه! معدل کل هم که خیلی خوب نیست. به هر حال شانستون رو امتحان کنید شاید استاد رو پیدا کردید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.