27-09-2017, 02:05 PM
(27-09-2017, 02:22 AM)Sa Rezaei نوشته: @szeinalilathoriدوست عزیز سلام
مرسی از راهنماییتون.
راستش این ایمیل رو خودم نوشتم و تمپلیت نیست. بخش آخرش هم واقعاً از روی عصبانیت نوشتم و باید حذف بشه.
تا الان ایمیل هایی زیادی فرستادم با فرمت های مختلف. من معمولا همین کاری که گفتین (چک کردن Lab و پروژه های فعلی استاد) رو انجام میدم و برای ایمیلهایی که میزنم وقت میزارم و یه جوری مینویسم که استاده حداقل بدونه من از موضوع کاریش باخبرم. مثلا یکی از استادای دانشگاه DTU تو پروفایلش قید کرده که اگر دانشجویی علاقه داره تو فلان زمینه کار کنه، به من میل بزنه. منم همین کار رو کردم و تو ایمیلش توضیح دادم که میخوام رو این موضوع کار کنم. ایمیلم یه جورایی مثل Cover Letter شده بود، چون توش هدفم از ادامه تحصیل رو هم گفته بودم. ولی باز استاده جواب ایمیلم رو نداد.
تازه بیشتر مدیران این سایت نظرشون اینه که ایمیل بهتره خلاصه باشه. من موندم ایمیل هایی که خلاصه هستن بیشتر رنگ و بوی تمپلیتی دارن و به نظر من استادا ترغیب نمیشن به اینجور ایمیل ها جواب بدن.
در مجموع هر جور که ایمیل زدم (هم ایمیل های کوتاه و تمپلیت گونه و ایمیل های طولانی تر با توضیحات بیشتر در مورد موضوعات تحقیقاتی استاد) بی جواب موند، مخصوصاً ایمیل هایی که به اساتید آلمانی زدم.
با تشکر
حتما ویدیو ارائه شده در این پست رو ببینید، برای خود من که خیلی راهنمای خوبی بود.
منظورم از اینکه میگم ایمیل تمپلیته این نیست که شما اون رو از جایی کپی کردید، بلکه اینکه محتوای ایمیل طوری باشه که بشه برای اساتید مختلفی ارسال بشه عملا اون ایمیل رو تمپلیت میکنه. همونطور که گفتم باید حتما specific برای هر استاد ایمیل بزنید. متن زیر یه ایمیل تقریبا تمپلیت هست که بسته به کار استاد من یه تغییر جزیی در محتوای اون میدادم، الان معتفدم این متن بی تعارف افتضاحه ؛ درسته من یه سری بازخورد از اساتید با همین ایمیل گرفتم، اما تقریبا هیچکدومشون نتونست نتیجه ی مطلوبی برای من به دنبال داشته باشه.
Dear professor X,
My name is --, and I completed my Master degree in biochemistry with GPA of 18.04 out of 20 at X in Iran. Also, I have a Bachelor of Biology with GPA of 16.87 out of 20 from X, Iran.
I am a talented and hardworking student with outstanding academic records, strong background in single molecule studies particularly investigation of the biophysical chemistry properties of DNA using optical tweezers.
My research interests are:
- Single molecule researches using optical tweezers,
- Structural biology
- Cancer researches,
- MicroRNAs studying and their roles in gene regulation .
I am looking for a PhD position and your research interests and publications are interesting for me. I am confident enough that joining your research group as a PhD student will not only provide me a great opportunity to achieve my academic objectives, but also you can benefit from having a passionate student who will stand for her goals. To this purpose, I have also attached my CV and transcripts to this email. I am very open for further discussion if any information is needed.
I gratefully appreciate the time you are giving me on this matter and hope to hear back from you.
اینکه میگید دوستان معتقدا باید ایمیل خلاصه باشه، یکی از مواردیه که حتما موقع ایمیل زدن باید بهش توجه کرد اما لزوما به این معنی نیست که از محتوای اصلی ایمیل کم کنید. ایمیلی که من بعد از دیدن این ویدیو برای اساتید میفرستم تقریبا حدود 350 کلمه اس، و مواردیکه براتون اشاره رو کردم رو خودم رعایت میکنم و بازخودهایی که گرفتم به نیست تعداد بسیار پایین ایمیلهام، امیدوار کننده بوده. اصلا منظورم این نیست که شما کم ایمیل بزنید، اما اگه متن تون با دقت ارائه بشه مطمئنا جواب بهتری خواهید گرفت(من از 20 تا تقریبا 15 تا جواب گرفتم اعم از مثبت، خنثی و منفی) که به نظر خودم آمار بدی نیست. حداقل تکلیفم در مورد این 15 نفر معلومه.
اروپا فعلا خیلی ایمیل نزدم (2 یا سه مورد کلا)، یه گروه توی هلند من ایمیل زدم که استاد اعلام پوزیشن کرده بود و خوب تقریبا به مدت یه هفته بعد هم بهم جواب نهایی رو اعلام کردن.
یه گروه انگلیسی هم بوده که استاد با وجودیکه در سفر بود، و پیام autoreply رو من دریافت کردم ظرف مدت 24 ساعت به من پاسخ دادند و پیگیر بودند.
من همچنان معتقدم باید روی متن ایمیلتون کار کنید، ضمن اینکه سختکوشی و پیگیر بودن از اسباب ضروری این مسیر هستند. فراموش نکنید، حتما reminder بزنید من تقریبا پنج یا شش تا از جوابهام رو بعد ارسال reminder دریافت کردم.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive