31-10-2012, 09:56 PM
به نظر من تشکر نکردن در SOP نه تنها بد نیست، که بهتر هم هست. البته ابراز امیدواری برای موفقیت و غیره خوبه، ولی تشکر کردن رو من خیلی ندیدم.
نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده
|
31-10-2012, 09:56 PM
به نظر من تشکر نکردن در SOP نه تنها بد نیست، که بهتر هم هست. البته ابراز امیدواری برای موفقیت و غیره خوبه، ولی تشکر کردن رو من خیلی ندیدم.
سلام و درود، دوستان اگه لطف کنین یه نگاهی به این SOP بندازین خدا یک در دنیا و صد در آخرت بهتون میده. من مطمئنم! اینو خیلی اضطراری نوشتم وراستش زیاد جالب هم نشده. منتها چون باید سریع تا امشب یا نهایتا فردا صبح سابمیتش کنم (سابمیت غیررسمی) میخوام اقلا اشکال عمده نداشته باشه
واقعا ممنونم (محض رضای خدا دو سه تا چیز کلی نگین یه چیزی بگین که بتونم اصلاحش کنم!) My SOP.doc (اندازه 32.5 KB / تعداد دانلود: 48)
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
25-11-2012, 10:11 PM
(25-11-2012, 08:34 PM)blur نوشته: سلام و درود، دوستان اگه لطف کنین یه نگاهی به این SOP بندازین خدا یک در دنیا و صد در آخرت بهتون میده. من مطمئنم! اینو خیلی اضطراری نوشتم وراستش زیاد جالب هم نشده. منتها چون باید سریع تا امشب یا نهایتا فردا صبح سابمیتش کنم (سابمیت غیررسمی) میخوام اقلا اشکال عمده نداشته باشهیکسری تغییرات داده شده که نظر شخصی من هستند. در مجموع SOP کار عجله ای نیست و باید یک ماه وقت گذاشت. Whether you think you can or can't, you are right
(10-12-2012, 12:26 PM)kordnezhad نوشته: دوستان این soرودp منه، خیلی وقتم کمه لطفا نظر خودتان را درمورد محتواش بگید. درود، اینکه چه عواملی باعث تشویق شما به اپلای اون دانشگاه و دپارتمانی که اپلای می کنید شده است رو در قسمت اخرش اضافه کنید و همچنین یک مقدار هم در مورد برنامه آینده اتون بعد از دکتری توضیح بدهید راجع به مقالاتتوون من چیزی ندیدم اگه دارید توضیحی هرچند کوتاه بدهید یه کم هم ظاهرشو شکیل تر کنید و شاید بد نباشه یک ویراستار حرفه ای ویرایش کنه SOP نشان دهنده بلوغ علمی افراد است و هرچه روش کار کنید کم است(یکی از اساتید آمریکا اینو گفت) شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
10-12-2012, 01:18 PM
یک پیشنهاد عمومی: حتما SOP خود را به ویراستار حرفه ای بدهید تا ویرایش کند
شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
01-09-2013, 02:20 PM
سلام دوستان
من دارم روی SOP م برای دانشگاه های آمریکا به خصوص دانشگاه برکلی کار میکنم. باید یه متن دو صفحه ای آماده کنم ولی کمتر از 4 صفحه نمیشه. میشه لطف کنید نظرتون رو راجع به قسمت های مختلف sop من بفرمایید و اینکه چه جوری میتونم محدودش کنم به دو صفحه. شاید بتونید بگید که کدوم قسمت هارو میتونم حذف کنم و در Personal History قرار بدم. مرسی
01-09-2013, 07:33 PM
(01-09-2013, 02:20 PM)'y.azizi' نوشته: سلام دوستان به نظر من خیلی از قسمت های متنتون (بخش های ویژگی های فردی که به Personal History بر می گرده) رو می تونید حذف یا کوتاه کنید. به عنوان مثال خیلی مسئله چاپ کتابتون رو طولانی کردید. برای خواننده این موارد انقدر اهمیت نخواهد داشت و میشه کل مراحل رو به صورت:
Due to the importance of writing a complete book, I continued working on it during my graduate studies , and kept in touch with my former professors. آورد. یا تعریف از سطح شاگردانتون هم خیلی کمکی نمی کنه. برای آشنایی بیشتر با Personal History به اینجا مراجعه کنید. Whether you think you can or can't, you are right
01-09-2013, 08:21 PM
(01-09-2013, 02:20 PM)'y.azizi' نوشته: سلام دوستان بنده هم یه نگاه انداختم
دوست من بهتره زیاد هم به جزییات نپردازید ببینید شما بیشتر جسارتا داستان وار نوشته اید تا sop باید سعی کنید فرد رو به خوندن تشویق کنید نه اینکه بعد یه مدت خسته بشن!هیچ کس منکر توانایی های شما نیست ولی سعی کنید قسمت history یا background رو خیلی کم کنید تو پاراگراف های اول و دوم مثلا نیازی نیست تو پاراگراف اول berkeley رو بیارین همون دو پاراگراف اخر کافیه که چرا میرین اونجا و یا مثلا اون قسمتی که کتاب نوشتین و ... داستان وار ننویسین و سعی کنین هر پاراگراف رو به طور معتدل بسط بدین مثلا اول بگین دبیرستان فلان شد و رفتم دانشگاه رشته فلان بعد تو دانشگاه خیلی حال کردم با درسها رنک خوب شد و نمرم[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img] کم کم تحقیقات رو شروع کردم بعد ارشد و چرا میخوام بیام اونجا هدفم چیه و با استناد به چه چیزی میام و چی تو خودم دارم با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. نقل قول: دوستان. ممنون از نظراتتون. من مطابق با نظرات شما sop رو خلاصه و اصلاح کردم. ولی باز هم نیازمند نظرات ارزشمند شما هستم. سعی کردم زبان به کار رفته رو به صورت اکتیو استفاده کنم. اگه میشه نظرتون رو راجع به نسخه اصلاح شده sop من بگید. مرسی
10-09-2013, 11:23 AM
دوست من دوباره ه نگاهی کردم خیلی بهتر شده ولی باز هم میتونین پاراگراف بندی تون رو زیاد نکنید
مثلا یک و دو رو تلفیق کنید ببینید دوست هم دانشگاهی من تو مقطع لیسانس! برای مثال شما به طور مکرر دکتر ولادی رو تکرار کردین و یا ...این زیاد جالب نیست چون این جور چیزا تو رکام میاد نه اینجا و تو sop فقط کارهای تحقیقاتی و پایان نامه اونم در حد مختصر میاد شما مثلا گفتی فلان was the next project و یا اون یکی is my project now و ... و ...این جوری زیاد نمیتونه خوب باشه خیلی طول دادین اون موارد خلاصه وار میاد و تفصیلش تو cv دوست من سعی کن تو دو صفحه کار رو تموم کنی و یکم هم از دانشگاهی که میخوای بری توضیح بدی که چرا اونجا؟!!! این نظر من با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
3 مهمان |