03-05-2012, 05:10 PM
(03-05-2012, 02:01 AM)ahmadpashaei نوشته: با سلام.من امروز چهارشنبه ظهر رفتم نمایشگاه و انتشارات کتابکده رو ندیدم و مهمتر اینکه انتشارات جنگل رو ندیدم. سش قیمتها بالا و غرفه ها ضعیف.دوستم سه شنبه رفت انتشارات جنگل گفت اینا به دلایل ... غرفه ندارن و به همین خاطر 40%تخفیف میده و منم که دیدم نمایشگاه اینجوریه برگشتم خونه و با وجود له بودن رفتم انقلاب و چندتا کتاب برای general خودم که english result upper باشه خریدم + gre 800 Essential words for به قیمت 3300و new GRE 19th ed به قیمت 7200،مفت. بهشون گفتم تو سایت میگم بچه ها بیان ولی به من 50،60%تخفیف بدین ولی گفت نوچ از شوخی گذشته بیخیال نمایشگاه بشین که جنگل حراج کرده اسیدی. بیاین بریم انقلاب،برای نمایشگاهم پایه هستم من. آخر هفته که میشه امروز و جمعه من کلا دانشگاهم.روزهایی بجز 5شنبه،جمعه و یکشنبه باشه که منم بتونم بیام اگر مارو قابل بدونید.البته من میگم هر دو جا بریم.دست رو هر کتاب gre , toefl ,ielts که میزارین میبینید زیر 5000در میادسلام دوست پر ذوق و با نشاط من
خوبید؟
خب کسی که کارت اعتباری خرید یا همون بن نمایشگاه رو داره انتشارات جنگل تو انقلاب قبول میکنه؟ یا اینکه اون کارت فقط مخصوص نمایشگاس؟
سپاس