07-10-2014, 01:33 AM
(06-10-2014, 04:45 PM)'fatimab' نوشته: سلام
ممنون میشم یه نمونه از ریز نمرات کارشناسی و ارشد مهندسی منابع طبیعی از دانشگاه تهران رو هم بذارید
همچنین یه نمونه از گواهی استعداد درخشان
یه نمونه از گواهی تدریس
یه نمونه از همکاری در طرح
همه اینها رو به فارسی دارم میخاستم اگه کسی نمونه انگلیسی رو داره لطف کنه قرار بده
یه دنیا ممنون
سلام. در مورد ریزنمره دانشگاه تهران که من دوستان رو دیدم (از جمله Mami عزیز) که اصلا خود دانشگاه انگلیسی میده بهتون! برای بقیه مدارک بهتره شما بدین دارالترجمه اونا میدونن چکار کنن ولی برای اطمینان بیشتر حتما توصیه می کنم لغات درسی که نمیدونید رو اینجا بپرسید تا دوستان راهنمایی کنن مبادا دارالترجمه اشتباه کرده باشه چون زیاد پیش میاد و خود من برای تصحیح قبل از چاپ نهایی دوبار ریز به ریز revise می کردم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم