09-11-2013, 07:29 PM
به نظرم کسی که میخاد بخره بهتره بخره خرد خرد...چون بازار نشون داده راحت زیر 3000 تومان نمیره حتی موقعی که انتظار کاهش بیشتری میرفت همچنان دور و بر 3000 تومان بود...
نوسانات قیمت ارز - مشکلات و راه حل ها
|
09-11-2013, 07:29 PM
به نظرم کسی که میخاد بخره بهتره بخره خرد خرد...چون بازار نشون داده راحت زیر 3000 تومان نمیره حتی موقعی که انتظار کاهش بیشتری میرفت همچنان دور و بر 3000 تومان بود...
09-11-2013, 08:18 PM
من خیلی تو بازار دلار نیستم، ولی بعید میدونم دیگه به طور چشمگیر بالا بره. نظرم اینه که کار دلار رو به هفتههای آخر موکول کنید. اخباری در سایتهای خبری هست که بازاریها نمیخان دلار بیاد پایین، ولی خیلی نی تونن مقاومت کنند (کافیه چند ماه صبر کرد).
http://irancmn.com/%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8...%8C%D8%B1/ .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
دوست عزیز دقت کنید خود دولتی ها هم نمیخوان قیمت دلار ازاد پایین بیاد و این رو همون اولش هم وزیر به اصطلاح اقتصادشون هم گفت...
در واقع مقاومتی در کار نیست اصلا... اقتصاد مملکت رو فقط و فقط دلال ها تعیین میکنند به نظر من امیدوارم مفهوم جمله بالا رو به خوبی تفسیر کنید! بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
بهتره همه جانبه و منطقی و البته منصفانه فکر کرد!!...اینکه دولت نمیخواد دلار از یه حدی پایین تر بره قیمتش، برا اینه که ذخایر ارزی دولت ته کشیده! درآمد دولت بخش عمده ش از همین ارز تامین میشه و اگه نرخ این ارز از یک حدی پایین تر بیاد کسری بودجه دولت ممکنه به حدی برسه که حتی قادر به دادن حقوق کارمندا هم نباشن...الان هم این نوسانات همه روانی هستن، ثباتی تو وضعیت س یاسی و مذاکرات و درآمدهای دولت و تحریم ها هنوز اتفاق نیافتاده که انتظار داشته باشیم قیمت دلار سقوط کنه! قیمت دلار اول باید ثابت شه...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
09-11-2013, 09:08 PM
Charming و blure عزیز، همه ما به این مسائل آگاه هستیم. ولی خوب محدودیتهای واسه ابراز آنها وجود داره. مدیر بانک مرکزی اعلام کرده که ارزون شدن دلار به صرفه نیست.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
09-11-2013, 09:15 PM
خوب بنده هم گفتم دولت نمیخواد دلار پایین بیاد دیگه...
یعنی خودش نمیذاره بیاد پایین... در حالت کلی صحبت من این بود: اقتصاد مملکت رو فقط و فقط دلال ها تعیین میکنند به نظر من ولی دوستمون که گفتن اونایی که میخوان بخرن پلکانی بخرن حرف درستی هستش و بهترین شیوه تو این اشفته بازار همونه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
25-11-2013, 07:59 PM
بالاخره پس از چند ماه 2900. امیدوارم که قیمت مناسبی پیدا کنده. سایت feebazar.ir قیمت یکماه اخیر رو رسم کرده.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
25-11-2013, 08:59 PM
مقدار کاهش قیمت دلار چشمگیر نبوده شاید دلیلش بخاطر اینه که تحریم ها همچنان به قوت خود باقیه و اگر شرایط به همین صورت باشه با توجه به اینکه تعداد زیادی از خریداران دست نگه داشته بودند تا وضعیت مذاکرات روشن بشه و حالا قصد خرید دارند قیمت دلار دوباره به همون 3000 ممکن برگرده
25-11-2013, 10:08 PM
فرید عزیز، متأسفانه با کمک بر تمام ابزارهای ریاضی و آماری این که مثلاً 1 ماه چه رقمی رو شاهد هستیم قابل پیش بینی نیست. نظر شخصی خودم اینه که قیمت دلار 2800 تا 3000 تومان قیمتیه که تا 6 ماه آتی میشه انتظار داشت. چون مبادلات با دلار انجام نمیشد، دلار در خزانه ها کم است. در نهایت عرضه کم و تقاضا زیاد میتونه دوباره قیمت رو بکشونه بالا. شاید واسه دانشجوها دلار 100 تومان بالا پایین خیلی بخ چشم نیاد (اگر کسی توان خرید $ 10,000 را داشته باشه، توان یک میلیون مابلتفاوت را هم داره). هرچند، همین 100 تومن، قیمت اجناس رو می تونه تغییر بده که من و شما مصرف کننده هستم.
Dr. Joyce Brothers
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
2 مهمان |