18-04-2014, 07:48 PM
(22-01-2012, 07:15 PM)'m.ost' نوشته: سلام
من رشته ام صنایع هست ولی یکی دوجا برای بیزنس اپلای کردم. همانطور که دوستمون گفتن برای مدیریت و بیزنس باید امتحان GMAT داد. اما خیلی از Business school ها امتحان GRE رو هم به جای GMAT قبول میکنن. بستگی به دانشگاه مورد نظر داره و همچنین گرایش. مثلا برای مارکتینگ بعضی جاها تاکید دارن که
GMAT امتحان بدین یا مثلا بعضی جاها میگن که برای operation management ، امتحان GRE رو ترجیح میدن. پس بهترین راه این هست که برین به سایت دانشگاه مورد نظر، قسمت Admission requirement یا یک چیزی شبیه به این. برای GMAT معمولا نمره 600 میخوان و یا معادل اون در GRE(در رنج جدید فکر کنم GRE میشه حدوده 150 به بالا برای وربال و 160 به بالا برای ریاضی، فایل تبدیل نمره رو ضمیمه کردم) برای امتحان تافل و آیلتس هم بستگی داره ولی معمولا برای آیلتس 7 به بالا میخوان.
در مورد فاند هم معمولا به این صورت هست که اگر به شما پذیرش داده شد، فاند هم بهتون داده میشه (در Business School)
مقاله شما قاعدتا باید در راستای تحقیقاتی باشه که شما انجام دادین. در سایت دانشگاه مورد نظر هم بهتره نگاه کنین و ببینین که آیا اساتید اونجا تحقیقاتی نزدیک به زمینه کاری شما دارن؟ اینطوری وقتی اپلای کنین شانستون بالا میره. البته تماس با اساتید رو برای بیزنس و مدیریت توصیه نمیکنم مگر اینکه در سایتشون اشاره کرده باشن.
اما در مورد چاپ شدن مقاله، به نظر من هرکسی وقتی یک تحقیقی انجام داد که به اندازه کافی معتبر بود، تحلیل های درست و منابع درستی داشت، اون موقع باید بگرده دنبال ژورنالی که موضوعاتی شبیه به اون تحقیق رو چاپ میکنه. حالا اگر تحقیق خیلی خوب بود میشه رفت سراغ ژورنالهایی با impact factor بالا که اعتبار بیشتری دارن. (میتونین قبل از سابمیت کردن مقاله در یک ژورنال تحقیق کنین که زمان بررسی مقالات در اون ژورنال چقدره، چون بعضیهاشون ممکنه چندین ماه طول بکشه، بهر حال هرچی سریع تر بررسی کنن برای شما بهتره )
امیدوارم که اطلاعاتی که دادم مفید باشه
سلام من سال دیگه لیسانس مدیریت صنعتی میگیرم می خوام اقدام کنم برای المان از من چخ مدرک زبانی می خوان فقط ایلس کافیه یانه می خوام برای مدیریت اقدام کنم فرقی نداره چه گرایشی باشه